Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na F3D3X0G

bajojajo1908

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 53880
Login: bajojajo1908
Nick oskarżonego: F3D3X0G
Powód skargi: Nie chce mi spłacić 10k ale daje mu czas do 7.11.24
Data zdarzenia: 3.11.2024 i 4.11.2024
Dowody: https://imgur.com/a/t1wKhsn
Opis sytuacji: Pożyczyłem Koledze 10k 3.11.24 i dałem mu czas do 7.11.24 ale teraz gada ze nic nie podpisywał i ze ma to gdzieś.Powiedziałem mu że to nie donejt ale on dalej ma to gdzieś więc napisze skargę może go poruszy.jak nie spłaci do 7.11.24 to będę pisał że nie spłacił
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @F3D3X0G

32 minuty temu, reezen napisał:

Po niedokładnym przejrzeniu majątku, @F3D3X0G, jesteś zobowiązany do zwrotu 6,500$ dla gracza @bajojajo1908 - masz na to 24h.

Dodatkowo, upominam Was, abyście przestrzegali regulaminu serwera i zawierali umowy w wiadomości prywatnej na serwerze.

Skoro umowa jest niezgodnie z regulaminem serwera, to co to tak naprawde jest.. Napomne tylko, ze wczesniej napisales iz  jest to " darowizna " . 

15 minut temu, F3D3X0G napisał:

Skoro umowa jest niezgodnie z regulaminem serwera, to co to tak naprawde jest.. Napomne tylko, ze wczesniej napisales iz  jest to " darowizna " . image.png.8a837202756a8d111b13d96434f76d82.png

Jest to darowizna kolego, aczkolwiek niezgodna z regulaminem serwera - dlatego musisz zwrócić część kwoty.

1 minutę temu, reezen napisał:

Jest to darowizna kolego, aczkolwiek niezgodna z regulaminem serwera - dlatego musisz zwrócić część kwoty, której otrzymać nie mogłeś.

Tak ziomeczku, lecz dal mi to bez jakiejkolwiek umowy.. zmienia to fakt w jakis sposob? 

Bo umowy zadnej nie bylo, wiec nie rozumiem.. Dal mi, to jego blad ile on ma majatku.. Skad mialem to wiedziec? 

4 minuty temu, F3D3X0G napisał:

Przelew jest z jego strony, wiec nadal nie rozumiem czemu mam placic za  jego blad. 

Rozumiem, że w przypadku przelewu w wysokości miliona, również byś stał przy tym, aby majątek został na Twoim koncie?

Przestań już dyskutować, czekam na przelew do jutra tj. 06.11.2024 do godziny 23;59

2 minuty temu, reezen napisał:

Rozumiem, że w przypadku przelewu w wysokości miliona, również byś stał przy tym, aby majątek został na Twoim koncie?

Przestań już dyskutować, czekam na przelew do jutra tj. 06.11.2024 do godziny 23;59

Czyli rozumiem ze forum nie nalezy  do dyskusji? Nie, tu chodzi o to ze tak naprawde musze placic za jego bledy na ktore zbytnio nie mialem wplywu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.