Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Wniosek o skarge na 1920Adik

r00d7

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Bandito
Nick oskarżonego: @1920Adik
Powód: Poruszanie się pojazdem prywatnym na duty SATC bez skina oraz pójście na magazyn.
Dowody:
mta-screen_2024-11-03_01-33-21.thumb.png.66491cb87362058862c50917fb8f2f1e.pngmta-screen_2024-11-03_01-28-38.thumb.png.e27a54a69236b4468ef7f969b5f1974f.png 
Opis sytuacji: Zupełnym przypadkiem podczas odholowywania pojazdów zauważyłem żółty blip na mapie, pomyślałem że to SATC a tu taka sytuacja, że ten oto pracownik frakcji sobie po prywatnemu jeździ i załatwia swoje sprawy.

Jezu, zaspany juz jestem pojechalem zejsc ze sluzby i nie kliklem entera. I pojechalem na magazyn. 

Zamiast powiedzieć mi że nie zszedłem ze służby, to złośliwie piszesz skarge. Logiczne było to że widać mnie i na mapie i na tabie, więc nie pomyślał bym wogole o takiej akcji. A @Bandito niemiło zrobiłeś, ale już nawet tego nie skomentuje.

Analizując skargę dochodzę do kilku konkluzji.

Pierwszą sprawą jest oczywiście aktywna służba, nie ma w tym wypadku żadnego sensownego wyjaśnienia. Jeżeli byłeś zmęczony to najlepiej było całkowicie zakończyć swoją rozgrywkę niż dalej się męczyć. 

Następnie mamy sam ton wypowiedzi oskarżonego, który w mojej ocenie jest niedopuszczalny. Zamiast przyjąć wszystko "na klatę" próbujesz z siebie zrobić niewinnego i zrzucić winę na pracownika frakcji SARA za to, że nie napisał Ci o aktywnej służbie. Kuriozalny jest to argument. Pracownik nie miał najmniejszego powodu do zwrócenia Ci uwagi. To TWOIM obowiązkiem jest dopilnowanie czy wszelkie kwestie frakcyjne zostały zakończone w poprawny sposób. 

Na zakończenie mamy jeszcze jedną rzecz którą dopatrzyłem się po logach frakcyjnych a mianowicie chodzi o niestosowanie się do kodów frakcyjnych.

Za wszystko co wyżej opisałem pracownik zostanie ukarany wewnętrznie.

Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.