Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na lolgames2021 - oskarżony przez jabloneq

jabloneq

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: lolgames2021
Data zdarzenia: 02.11.2024 18:35
Opis zdarzenia: zaczął się tpev no więc zaparkowałem autem zdala od drogi i włączyłem awaryjki żeby nikomu nie przeszkadzać ale auto i tak zostało odholowane
Dowody: oskarżony na pewno na screena
image.png?ex=6727c781&is=67267601&hm=04640fdb373497ad0016de722022c7178096dbafddab30497d6c7ef940880390&=

Uszanowanie, Adept lolgames2021 z S.A Road Assistance *Mówi z uśmiechem na twarzy* 

A więc... zacznijmy od totalnej podstawy, "awaryjki", które miałeś odpalone nie służą do tego żeby auto mogło sobie postać bez powodu większego tylko służą do tego żeby powiadomić innych kierowców o tym, że z twoim autem jest coś nie tak oraz należy zachować szczególną ostrożność podczas manewru wyprzedzania. Twoje auto nie miało najmniejszych podstaw do załączenia takowych świateł, gdyż akumulator, stan silnika jak i karoseri był w wręcz perfekcyjny co widać na poniższym SS-ie.

Druga sprawa jako pracownik S.A Road assistance moim zadaniem jest holownie aut na nieopłaconych parkingach, utrudniających ruch drogowy, jak i tych, które nikomu nie przeszkadzają, dlatego argument, że auto nie utrudnia nikomu rozgrywki nie jest powodem do tego, żeby go nie holować.

Kolejną sprawą jest to, że nawet gdy udajesz się na EVENT nie zwalnia cię to z obowiązku zadbnia o odpowiednie miejsce parkingowe dla twojego pojazdu płatnego czy też darmowego.

Od siebie mogę dodać, że auto stało aż 5 minut bez właściciela w miejscu do tego nie przeznaczonym co również jest widoczne poniżej dodam równierz, że dosłownie obok jest parking w 100% darmowy gdzie dojazd na niego zajął by ci w najgorszym przypadku z 20 sekund.

Z mojej strony to wszystko i czekam na rozpatrzenie skargi przez zarząd

Pozdrawiam

image.png.f6197de1a900ef563f5df2a82526867a.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.