Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na lolgames2021 - oskarżony przez xdkamil

xdkamil

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: lolgames2021

Data zdarzenia: 01.11.2024 23:51

Opis zdarzenia: Chciałem sobie przemalować auto nagle podjechał pracownik sary i zalozyl mi blokade na koło. Na szczęście w porę zadzwoniłem po admina i wyjasnil sytuacje bo tak auto by juz bylo na parkingu policyjnym. 

Dowody:    https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/j01vFseTflWxuUJOo?invite=cr-MSxTQXYsMjY2OTczNTM5LA

Uszanowanie, Adept lolgames2021 z S.A Road Assistance! 

W momencie mojego przyjazdu na stanowisku, w którym stało Buffalo, stał również inny pojazd. Nie zwróciłem uwagi na gracza, który od 4 minut wybierał kolor auta, po sprawdzeniu suszarką ile czasu stoi pojazd uznałem, że to jest czas na odholowanie go.

Co do założenia blokady na koło to gdy mam podejrzanie porzucania pojazdu zawsze zakładam blokadę aby gracz nie mógł do niego wsiąść i odjechać w przypadku odholowania auta na PP.

Mogę tylko dodać, że jestem na prawdę wyrozumiały i nie trzeba było pisać reporta, gdyż wiem, że aut, których właściciele są nieopodal nie holujemy, wystarczyło napisać coś w stylu "ej ale to moje auto i się nad kolorem zastanawiam" to bym najprościej w świecie zdjął blokadę bez ingerencji moderatora.

A, i jeżeli mówiliście na voice chacie żebym zostawił to nie słyszełem, bo strasznie cicho MTA miałem wtedy.

Pozdrawiam

42-BUFFALO.png

Odnosząc się do skargi @lolgames2021 proszę byś na przyszłość sprawdził dokładniej czy obok pojazdu stoi właściciel, bo na nadesłanym przez ciebie zdjęciu widać tylko buffalo stojące na stanowisko a nie buffalo i flash'a jak wspomniałeś w wypowiedzi. Z uwagi na fakt że zrozumiałeś swój błąd otrzymujesz upomnienie. Skargę uznaję za przyjętą i jednocześnie ją zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.