Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Bandito przez czarny_medyk

zielony_dzony

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Bandito
Data zdarzenia: 
2024-11-01 17-36-33
Opis zdarzenia: Naprawiłem auto, postanowiłem zrobić krótkie zw więc stanąłem autem przy mechaniku na dosłownie pare minut. Alt tabuje na gre, patrze a tu jakis zlodziej mi auto kradnie bez pytania
Dowody: 
https://streamable.com/vaof3f

Witam, Adept Bandito San Andreas Road Assistance. Jako iż pojazd stał bez ciebie w pojeździe obok jak sam ukazałeś na klipie postanowiłem go zabrać oraz wrzucić na pp na porzucony. Gdybyś był w takowym pojeździe nie byłoby żadnego problemu ale, że stałeś na nim to postanowiłem go zabrać. Pozdrawiam.mta-screen_2024-11-01_17-36-53.thumb.png.1b5c5159c07061352cf6c85f60ae318f.png

Auto stało tam zaledwie 2 minuty, nic nie napisałeś nawet żebym przestawił auto czy cokolwiek oraz widziałeś że dosłownie sie gapiłem na ciebie co ty robisz, nie zareagowałeś nawet. Nie pozdrawiam, życzę okropnego weekendu.

jeszcze dodam że stałem na aucie dlatego, że często pomimo zaciągniętego ręcznego, jak ktoś w ciebie wjedzie to i tak może ci rozwalić zderzak czy lampe jak siedzisz w pojeździe.

6 minut temu, czarny_medyk napisał:

Auto stało tam zaledwie 2 minuty, nic nie napisałeś nawet żebym przestawił auto czy cokolwiek oraz widziałeś że dosłownie sie gapiłem na ciebie co ty robisz, nie zareagowałeś nawet. Nie pozdrawiam, życzę okropnego weekendu.

jeszcze dodam że stałem na aucie dlatego, że często pomimo zaciągniętego ręcznego, jak ktoś w ciebie wjedzie to i tak może ci rozwalić zderzak czy lampe jak siedzisz w pojeździe.

Co do zabrania pojazdu, pełnoprawny @TheStreetWear sam powiedział, że mogę zabrać takowy pojazd iż się go zapytałem co mam zrobić. Równie dobrze mogłeś stanąć na parkingu obok.

4 minuty temu, Bandito napisał:

Co do zabrania pojazdu, pełnoprawny @TheStreetWear sam powiedział, że mogę zabrać takowy pojazd iż się go zapytałem co mam zrobić. Równie dobrze mogłeś stanąć na parkingu obok.

Szczerze, wisi mi to co powiedział. Stałem na tym aucie z 2 minuty z wyżej wymienionego powodu + byłem aktywny, zrozumiałbym gdybyś odholował to auto podczas mojej dłuższej nieobecności.

32 minuty temu, czarny_medyk napisał:

Szczerze, wisi mi to co powiedział. Stałem na tym aucie z 2 minuty z wyżej wymienionego powodu + byłem aktywny, zrozumiałbym gdybyś odholował to auto podczas mojej dłuższej nieobecności.

Nawet jeśli jesteś aktywny mam prawo zabrać pojazd, który nie jest zaparkowany w sposób polski/amerykański lub który nie stoi na miejscu parkingowym.

8 minut temu, Bandito napisał:

Nawet jeśli jesteś aktywny mam prawo zabrać pojazd, który nie jest zaparkowany w sposób polski/amerykański lub który nie stoi na miejscu parkingowym.

A czemu pojazd na parkingu policyjnym jest podpisany jako porzucony? Wątpię że nie można było wpisać innego powodu

Godzinę temu, czarny_medyk napisał:

A czemu pojazd na parkingu policyjnym jest podpisany jako porzucony? Wątpię że nie można było wpisać innego powodu

jest podpisany jako porzucony z powodu nie zaparkowania go na miejscu parkingowym. Oczywiście również popełniłem błąd zabierając go i jeśli jesteś na serwerze to mogę ci oddać 500$ lecz też nie stawaj w taki sposób tylko na miejscu parkingowym.

3 minuty temu, Bandito napisał:

jest podpisany jako porzucony z powodu nie zaparkowania go na miejscu parkingowym. Oczywiście również popełniłem błąd zabierając go i jeśli jesteś na serwerze to mogę ci oddać 500$ lecz też nie stawaj w taki sposób tylko na miejscu parkingowym.

przelew na pid 8098 i dorzuć do tych 500$ tyle ile dostałeś wsadzając moje auto na pp oraz minutki które wtedy nabiłeś

Na przyszłość @Bandito skontaktuj się z graczem i poinformuj go by ten przeparkował swój pojazd na najbliższy parking.

18 godzin temu, czarny_medyk napisał:

zlodziej

Radzę inaczej dobierać słowa panie @czarny_medyk nasi pracownicy nie są złodziejami. Pracownik @Bandito otrzymuje upomnienie, jednocześnie skargę przyjmuję i zamykam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.