Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na H4rrywP0rtk4ch

Netrix

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Netrix
Nick oskarżonego:  H4rrywP0rtk4ch
Powód skargi: oszustwo przy zamianie auta.
Data zdarzenia: 30.01.2021
Dowody:

(278) H4rrywP0rtk4ch: [S/W] Sabra 2.7 id3472 turbo v5 ecu 1k pkt wykrywacz fele gz radio! /pm 123

(278) H4rrywP0rtk4ch: pb

(278) H4rrywP0rtk4ch: 270

Opis sytuacji: gracz zamienił się ze mną autem stratumem na Sabra, zgodziłem się na dopłatę 25k. zatwierdzał gracz ,że pojazd jest w benzynie. po wymianie okazało się ze to diesel. mówił ze ma vmax 270 jedzie ledwo 200 auto nie posiada ECU 1k punktow tylko 983. domagam się zwrotu transakcji. mam dowody w postaci logów

dowod jaki osiagi posiada auto daje w zalączniku
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [278] H4rrywP0rtk4ch: informuje o skardze na forum mam logi.  

obraz_2021-01-30_182916.png

obraz_2021-01-30_182933.png

obraz_2021-01-30_183006.png

Witam,

Włożylem w stratuma pieniadze i jak domagasz sie zwrotu to nie ma sprawy ale chce zwrotu kasy ktore wydalem w auto czyli v4 ecu 1k pkt mam ss ze auto to ma i MagiX* może potwierdzic że zrobiłem po ukladzie a z vmax sie pomylilem a 1k pkt dociaglem zeby bylo wieksze zainteresowanie a pb napisalem bo myslalem ze to jest pb bo go jeszcze nie tankowalem, to wszysystko ode mnie.

Zrzut ekranu 2021-01-30 184814.png

to nie ma że nie wiedziałeś czy jest to PB czy diesel. zatwierdzałeś ze to benzyniak i się pomyliłeś co cie nie usprawiedliwia nie ma to znaczenia. nie ma to ze auto nie ma 1k pkt bo zeby wieksze zainteresowanie było. edytuję jeszcze to bo napisales ze ma opony zimowe daje screena ze takich nie posiada. 😉 domagam sie zwrotu 25 tysiecy i auta nie obchodzi mnie czy jest w tym stratumie turbo czy coś. to tyle ode mnie wygraną mam w kieszeni 🙂

image.png

Cytat

jeśli własność zmieniła swoje właściwości (np. w pojeździe zmieniono tuning) - jej stan musi zostać przywrócony do stanu sprzed transakcji.

@H4rrywP0rtk4chW twoim obowiązku jest na twój by doprowadzić auto do poprzedniego stanu, żadne dodatkowe pieniądze nie zostaną Ci nadane z powodu twojej niewiedzy.

Czekam na potwierdzenie transakcji w przeciągu 24h, jeśli do niej nie dojdzie - zostaną wyjęte inne konsekwencje.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.