Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na gracza JacekGibon

Falonek78

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 74610
Login: Falonek78
Nick oskarżonego: JacekGibon
Powód skargi: Wprowadzenie w bład podczas sprzedaży auta
Data zdarzenia: 31.10/01.11.2024
Dowody:

1. [2024-10-31 23:49:26] [Output] : OG > (174) Falonek78: [K] Jakiegos Combiaka Min. Max silnik[00:13]
  2. [2024-10-31 23:49:43] [Output] : << [232] JacekGibon: moj admiral ideolo
    [2024-10-31 23:52:00] [Output] : >> [232] JacekGibon: a co ma i jaki vmax
    [2024-10-31 23:52:27] [Output] : << [232] JacekGibon: vmax nie pamietam ma duze felgi silnik lampe marchew zawieszenie

Opis sytuacji: Napisałem ogłoszenie w którym widniało ze chce kupic auto w combi z minimum max silnikiem napisał do mnie JacekGibon , że ma admirala podjechałem pod urzad ls obejrzałem dogadalismy sie na cene 82,500$ po udanej wymianie gracz napisał ze wychodzi z serwera klikajac f5 zauwazyłem ze silnik jest nie ruszony po czym gracz opuścił serwer.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: SS Poniżej

Przechwytywanie.PNG

Gracz mnie spytał co ma auto to mu odpisałem że ma silnik. A co nie ma silnika? Nie będę robił odmiany bo z mojej strony wszytsko zostało zrobione jak trzeba. Nie będę tracił pieniędzy bo komuś się przypomniało że tuning auta wypadałoby sprawdzić a nie kupować i potem mieć pretensje że coś mu nie pasuje.

Jakim cwaniakowaniem xd? Nie zrobilem nic złego a mam się odmieniać bo ktoś se tuningu nie umiał sprawdzić. Więc albo dostanę logi udawadniajace ze zrobilem cos ponad prawem albo zostawiam sprawę jak jest bo nie mam sobie nic do zarzucenia a ty widze ze nie potrafisz mi wytłumaczyć co zrobiłem źle 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.