Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Gaga

Kolec

Rekomendowane odpowiedzi

Login: FajnyZiomek
Nick oskarżonego: Gaga
Powód skargi: Zbyt surowe/Nie słuszne nadanie kary
Data zdarzenia: 31.10.2024
Dowody: brak
Opis sytuacji: Robiłem sobie event fabularny, czyli tak jak większość serwera w tym czasie, jeździłem pojazdem między pojazdami, zdarzyło się uderzyć w kogoś pusty pojazd lecz nie robiłem tego celowo, przejdźmy do sedna, otrzymałem kare z powodem VDM, uważam że kara została nadanie nie słusznie, nawet powiedziałbym że na siłę, nie wydaję mi się żebym kogoś specialnie pojazdem zabił, wiadomo zdarzało się w kogoś wjechać ale raczej ciężko to uniknąć na evencie gdzie była większość serwera i fps-y oscylowały w okolicach 10/20. Według mnie na takich eventach z nadawaniem takich kar administracja powinna się wstrzymywać, osoba oskarżona otrzymała nagranie na którym zapewne było widać jak przejechałem gracza lecz u mnie taka sytuacja nie miała miejsca. Czuję się ukarany zbyt surowo gdyż podczas eventu żaden gracz nie otrzymał kary zabrania prawo jazdy czy to za vdm czy za taran, a taranów była masa przecież, widocznie reszta administracji jest wyrozumiała co do lagów na evencie przy czym omija nadawania kar, no ale niestety osoba oskarżona postąpiła inaczej i ja bardzo źle się z tym czuję, nie przypomina mi się żebym kogoś przejechał i go specjalnie zabił, skoro na evencie są bardzo duże lagi powinno być omijanie nadawania takich kar, skoro widać że nie zrobiłem tego celowo. Gaga jeśli możesz to mi przedstaw w którym dokładnie miejscu do było, bo mogło być tak że przypadkowo przejechałem gracza a on u mnie był na masce pojazdu zamiast pod pojazdem co nie wyglądało jakbym go przejechał więc mogłem po prostu wyjść z pojazdu i odejść. Tym bardziej że ostatnią kare otrzymałem ponad 2 lata temu, a tu taka niespodzianka, nie dostałem nawet ostrzeżenia co może wydawać się dziwne skoro ostatnio byłem karany bardzo dawno. Oczekuję usunięcia tej kary jeśli to możliwe a jeśli nie to przynajmniej zmiany jej treści.

14 minut temu, Gaga napisał:

Tak jak ci już napisałam w apelacji- na słowo uwierzyć nie mogę. Na nagraniu widać, że miałeś możliwość odjechania tak, aby nie zabić gracza a tego nie zrobiłeś więc otrzymałeś karę. 

Dobrze rozumiem to, ale to jest event na którym są straszne lagi więc to raczej racjonalne że mogą być błędy/bugi, z nadawaniem kar zabrania prawa jazdy podczas eventu powinnaś się wstrzymać tak jak reszta administracji, nikt tylko ty nadałaś kare zabrania prawa jazdy graczowi robiącemu event, skoro dokładnie widać na nagraniu że robiłem event to chyba jest to jasne że przy dużych lagach występują bugi na bugu, np; u kogoś wygląda to jakbym go przejechał a u mnie jakby gość mi wskoczył na maskę i podejrzewam że w tej sytuacji tak było.

Myśląc racjonalnie, jestem bez kary ponad 2 lata to nie zrobiłbym przecież takiej głupoty żebym kogoś specjalnie przejechał zostawił na nim pojazd i go zabił, w zwyczajnym świecie po prostu bym z niego zjechał, ale cóż poradzę skoro gość u mnie prawdopodobnie był na masce, po prostu myślałem że wskoczył mi na maskę i tyle, wysiadłem i robiłem dalej event, lecz u niego wyglądało to inaczej. Już się więcej nie wypowiadam, i tak nie mam co przedstawiać, dowodów nie mam bo przecież nie będę nagrywał jak przechodzę cały event fabularny.

Czekam na wypowiedź osoby która będzie rozpatrywać tę skargę.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.