Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wniosek o Powrót do frakcji - K0f3sT

mefadowoz24

Rekomendowane odpowiedzi

Login: KaczpareQQ

Nick: K0f3sT

UID: 32367

Ranga podczas odejścia: Kierowca 

Data odejścia z frakcji San Andreas Transport Corporation: 17.05.2023

Dowody na przynależność do frakcji: 

Powód powrotu: Jak zapewne wiecie, musiałem zrezygnować z pełnienia służby z powodu ważnych obowiązków rodzinnych. Moja kobieta była w ciąży, a nasze życie wymagało wtedy pełnego skupienia się na przygotowaniach do tej ważnej zmiany. Na szczęście wszystko przebiegło pomyślnie, nasza rodzina się powiększyła, a ja wróciłem do bardziej stabilnej sytuacji. Po przemyśleniu całej sprawy i zatęsknieniu za grą na serwerze, zdecydowałem się zwrócić do Was z prośbą o ponowną możliwość dołączenia do TSA. Dobrze wspominam czas spędzony we frakcji, atmosferę wśród członków oraz wyzwania, które realizowaliśmy razem. Wiem, że moje odejście było nagłe, dlatego chcę zapewnić, że tym razem moja sytuacja jest stabilna, a ja jestem gotów zaangażować się na nowo i przyczynić się do działania TSA.

Lista kar: https://projectrpg.pl/punishments/?sortdirection=desc&quicksearch=K0f3sT

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.