Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na _TurboSprezarka_

P1ter3k

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 48920
Login: Piterek12122
Nick oskarżonego: @_TurboSprezarka_
Powód skargi: auto na pp rozwalone
Data zdarzenia: 2024.10.25
Dowody: image.thumb.png.00774d2723348ad4a11013a3c122988d.pngimage.thumb.png.5c7680787e13fa475864acb93cded021.pngimage.thumb.png.2fb1386d7ab50b93d468d31f54f9c4b2.png
Opis sytuacji: kolega zostawil auto na pp oraz cale rozwalone nic nie zaplacil poczym odszedl z organizacji bez slowa
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.6b75f12f300367fb722283ffd85a7cc4.png 

Opuściłem organizacje bo się nie mogłem dogadać z członkami pojazd prawdopodobnie zapomniałem odstawić na przecho. 

Edit jak tak bardzo chce osoba składająca kare odzyskać tą kasę to niech się odezwie na dc to oddam 

Wiadomości na priv nie widziałem bo nie byłem w tą porę przy komputerze. 

Z reszty nie będę się tłumaczyć jestem nowy na serwerze i mogę nie znać regulaminu jeszcze i zasad tego serwera ale dziwi mnie że jest problem o takie drobnostki 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.