Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Firefighter III matijase54

Blahwe_z

Rekomendowane odpowiedzi

HfBv7kE.png

mSu4qkK.png

Witam z tej strony Senior Reporter @Blahwe_z z Redakcji Prasowej Project News. Chciałbym zaprosić was czytelników do przeczytania dzisiejszego wywiadu z członkiem frakcji San Andreas Fire Department Firefighter III matijase54. Zapraszam do czytania.

LKZ38Vt.png

B: @Blahwe_z | M: @matijase54

B: Witam z tej strony Senior Reporter Blahwe_z z serwerowej Redakcji Project News, czy mógłbym zadać ci kilka pytań do wywiadu?
M: Witam serdecznie ,z tej strony matijase54 Firefighter III z San Andreas Fire Department. Jasne nie ma problemu. Zatem słucham pierwszego pytania.

B: Świetnie! W Takim razie czy mogłabyś, proszę coś o sobie powiedzieć dla czytelników?
M:
Witam wszystkich czytelników bardzo serdecznie. Nazywam się Mateusz, mam 21 lat, mieszkam w województwie śląskim - tak tym kojarzony z Gierkówką i z węglem. Na co dzień jestem monterem instalacji fotowoltaicznej oraz studiuje zaocznie na Politechnice Śląskiej w Gliwicach na kierunku Energetyka. Moimi zainteresowaniami to nie tylko granie w gry (w tym MTA), ale chodzenie na siłownię, czytanie książek, historia, składanie Lego oraz sklejanie modeli.

B: Jak wygląda twoja codzienność na serwerze ProjectRPG, co lubisz robić w swoim wolnym czasie?
M:
Tak naprawdę moja codzienność na serwerze to wbijanie na duty strażaka i wbijanie normy. Wcześniej było jeszcze wbijanie normy we wspaniałym biznesie Posorants Group, do którego zachęcam wszystkich, którzy lubią sobie odgrywać akcje typu RolePlay, niestety przez życie prywatne musiałem z tego zrezygnować. W wolnym czasie robię dużo rzeczy hobbystycznych, takich jak czytam książki, gram na komputerze, bądź staram się spędzać bardziej fizycznie czas, czyli uczęszczam na siłownię. Oczywiście też się uczę do różnych kolokwiów.

B: Aktualnie pełnisz funkcję Firefighter III w frakcji San Andreas Fire Department, która zajmuje się tematyką pożarnictwa i ratownictwa technicznego na naszym serwerze. Proszę, opisz, jak wyglądają twoje codzienne obowiązki, które pełnisz podczas czynnej służby.
M:
A więc tak zaraz, gdy klikam enter w celu rozpoczęcia służby w tej wspaniałej frakcji, jaką jest SAFD. To sprawdzam, czy są jakieś wezwania, jeśli są, od razu je biorę, bo w końcu San Andreas było wolne od plam, rojów owadów, powalonyxh drzew, pożarów i wielu innych zagrożeń, na które tylko my dzielni strażacy możemy odpowiedzieć. Jeśli nie ma wezwania pełnię po prostu patrol w celu ocenienia sytuacji panującej w San Andreas.

B: Na serwerze posiadasz już przegranych powyżej 340 godzin, jak wyglądała twoja kariera serwerowa do aktualnego momentu, oraz w jakim kierunku chciałbyś nią podążać?
M:
Już 340 godzin matko, ale to minęło. Moja kariera wyglądała tak, że grając na innych serwerach a bardziej pseudolach, trafiłem dzięki znajomemu na ProjectRPG. Początkowo praca na magazynie mi się nie podobała i porzucałem wiele razy ten serwer, aż w końcu wspiąłem się na wyżyny i zdecydowałem się przemęczyć. Gdy tylko wbiłem reputację na kuriera, jeśli dobrze pamiętam, opuściłem magazyn. Gdy pracę dorywcze zaczęły mi się nudzić, poszedłem do frakcji SAFD z ciekawości, jak to jest być we frakcji na dużym serwerze, bo owszem zdarzyło się kilka razy, że byłem we frakcjach na innych serwerach, ale były to serwery po max. 40 albo 50 graczy. Niestety przyszła pora, że musiałem odejść z frakcji na rzecz matur. Nie powiem, że później zapomniałem o MTA i postanowiłem, że wrócę po czasie i tak w sierpniu będąc w pierwszym biznesie Posorants Group i trafiłem do frakcji. Niestety z biznesu musiałem odejść, natomiast jeśli chodzi o frakcję - mam w głowie tylko awanse i jeszcze raz awanse. Moja dalsza rozrywka to po prostu wbijanie na serwer i pogranie sobie od czasu do czasu.

B: Jak byś wycenił swój majątek od początku swojej gry na serwerze. Jakie rzeczy się z niego wyróżniają?
M:
Oj ciężko mi powiedzieć na to pytanie w tym momencie z powodu, że nie znam się na cenach aut, jeśli chodzi o ten serwer. Mój majątek na pewno składa, ale z 2 aut, czyli Stalitiion GT i duchomobilu i paru tysięcy na koncie bankowym.

B: Czy na serwerze istnieje jakaś rzecz, która nie przypadła ci do gustu lub uważasz ją za niepotrzebną?
M: J
edyne co mi przypadło do gustu to znaki we frakcjach, bo dzięki temu mogę się poczuć, jakbym jechał autem w prawdziwym życiu. Co bym chciał, aby dodano? Yo w sumie lepszą pracę na wbijanie reputacji, bo magazyn jest strasznie nudny. Bądź rozwinąć pracę na magazynie.

B: To wszystko, dziękuje w imieniu redakcji za udzielenie tego wywiadu. Życzę miłego dnia!
M:
Dziękuję za wywiad i miłego dnia!

XGwBbve.png

To był cały wywiad z Firefighter III matijase54. Dziękuje wszystkim Wam czytelnicy za przeczytanie tego oto wywiadu i zapraszam do zapoznania się z innymi materiałami opublikowanych przez naszych redaktorów.

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:
5uIEScq.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.