Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na BloodiX- oskarżony przez nelbo_62

nelbo_62

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: @BloodiX

Data zdarzenia: 28/10/24

Opis zdarzenia: pracownik nie stosuje się do zasad KRD ,co jednocześnie łamie regulamin frakcyjny a dokładnie zasadę nr 7 regulaminu ogólnego . mianowicie zostawił pojazd bez sygnałów świetlnych co kwalifikuje go jako porzuconego tym bardziej dlatego bo pojazd stoi wszystkimi czterema kołami na chodniku co nie kwalifikuje go do postoju w stylu amerykańskim/polskim. Po tym jak upomniałem adepta aby zostawiał pojazd na sygnałach a on i tak robił swoje, następnie przyjechał i powtórzył proces . Jednak na dowód iż mam rację posłużę się punktem z KRD

§2.1 Pojazdem uprzywilejowanym nazywa się pojazd, wysyłający sygnały świetlne (w postaci niebieskiego, czerwonego, bądź żółtego koloru), oraz generuje sygnały dźwiękowe o zmiennym tonie (jedynie w ruchu), z włączonymi światłami mijania.

Może nie mówi to za wiele temu kto nie jest do końca w temacie dlatego pod postem SAPD na temat krd została wpisana aktualizacja która mówi.

Zmodyfikowano zasadę 2.1 by uwzględniała frakcję SARA oraz zmieniono definicję pojazdu uprzywilejowanego, by był on uwzględniony podczas postoju/parkowania.

Dowody:

mta-screen_2024-10-28_22-43-59.webp

mta-screen_2024-10-28_22-36-49.webp

mta-screen_2024-10-28_22-36-52.webp

mta-screen_2024-10-28_22-37-04.webp

mta-screen_2024-10-28_22-43-51.webp

mta-screen_2024-10-28_22-43-57.webp

Witam, kłania się Adept BloodiX.

w celu sprawdzenia opłat parkingowych pozostawiłem lawetę w miejscu widocznym na zdjęciach oraz włączyłem sygnały świetlne lecz jak widać nie zawsze one są zsynchronizowane pomiędzy graczami jednocześnie laweta na sygnałach może stać w dowolny sposób.

Pozdrawiam.

@BloodiX na zdjęciach przedstawionych przez @nelbo_62 wyraźnie widać, że laweta nie miała włączonych sygnałów świetlnych. Na przyszłość pamiętaj byś takowe światła posiadał włączone jak będziesz realizował zgłoszenie.

@BloodiX z uwag na pierwszy taki przypadek otrzymujesz upomnienie, jednocześnie skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.