Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❤ ProjectRPG wspiera WOŚP!

Viergo

Rekomendowane odpowiedzi

775199200_Beznazwy-1.png.4044d123e7a9a174223e3092cd38e25b.png
Witajcie gracze ProjectRPG!

Zaczynając na wstępie chciałbym was bardzo przywitać wraz z całym Sztabem WOŚP i podziękować za waszą aktywność na serwerze jak i poza nim,
jednak teraz drzwi otwierają się również dla innych potrzebujących pomocy, jak i również tych co niedługo będą jej potrzebowali,
oficjalnie Sztab WOŚP otwiera e-skarbonkę, w której wszystkie pieniądze zgromadzone są przeznaczane na główne cele
❤ Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy! ❤

Skarbonki również są dostępne we wszystkich miastach w Polsce, więc również zalecamy wrzucić symboliczną złotówkę i otrzymać naklejkę przynależności i pomocy WOŚP!
Mimo trudnego czasu jakim jest pandemia wolontariusze będą chodzić po miastach i zbierać datki od innych ludzi, jednak wiadomo, że nie każdy ma możliwość wyjścia z domu, więc tutaj w podziękowaniu całej społeczności jak i samej administracji otwieramy oficjalną skarbonkę WOŚP, do której możecie się dorzucić, każda kwota jest dla nas jest ważna.

Link do e-skarbonki:
https://eskarbonka.wosp.org.pl/xq4rab

W imieniu wszystkich wolontariuszy, sztabu i moim dziękujemy za każdy datek!
Akcja zorganizowana przez Sztab WOŚP Poznań (#1235 Klub Osiedlowy "Krąg").

W razie jakichkolwiek pytań zapraszam do kontaktu prywatnie na forum lub na discordzie:

!Viergo#1020 - @Viergo (Oficjalny wolontariusz WOŚP)

W podziękowaniu @Volenir za wielką pomoc w zorganizowaniu e-skarbonki i owego postu! 

SIEMAAA!

WOŚP dobiegło końca!
Dziękujemy za każdą wpłatę na e-skarbonki, oraz Administracji RCON za wpłatę 200zł na cele Wielkiej Orkiestrty!
Ogólnie na serwerze zebrano 3,695,583$Jest to kolosalna liczba i dziękujemy wam za udział w evencie na serwerze.
Jesteście WIELCY! Życzę wam szczęścia w konkursie na Stafforda, żeby wam się udało, ja niestety nie miałem okazji wpłacić
żadnej sumy na WOŚP serwerowym, ponieważ nie było mnie na nim przez kilka dni bo ogarniałem wszystkie szczegóły,
gdy dostanę dokładną sumę pieniędzy jaką zebrałem podczas wolontariatu.

Jeszcze raz wam dziękuje, jesteście wielcy, powodzenia!!
Viergo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.