Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - Burrito420

Speciarz

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Speciarz
Nick oskarżonego:
Burrito420
Powód: Próba wyłudzenia pochwały
Dowody:

image.png?ex=671cd54d&is=671b83cd&hm=7e617b89970cbffd9482b5d28b14be83c9551850b9855e9c9505ae857d3581ff&
Opis sytuacji: Będąc na służbie - nie wiem czy minąłem się z graczem raczej nie, napisał do mnie czy nie chce mu napisać pochwałe (napisałem skargę) za pewne aby mieć pochwałe do normy. Nie skorzystał z moich usług ani ja z jego usług. Pozdrawiam z rodzinką serdecznie. ❤️ 

Zarząd ma świadomość tego, że znaczna część pochwał jest ustawiana. Regulamin nie zabrania "proszenia" o pochwały. Jako zarząd zezwalamy na te "ustawianie pochwał". Dodatkowo zrobienie sobie binda związanego z pochwałami i wysłanie go na koniec kursu również nie jest problemem. Problemem jest natomiast takie "chamskie" żebranie o pochwały tym bardziej w wiadomościach prywatnych. 

Zweryfikowałem sobie również wiadomości prywatne pracownika i wynika z nich jasno, że taka sytuacja jak ta nie miała miejsca pierwszy raz co za tym idzie. Pracownik zostanie ukarany wewnętrznie

Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.