Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na gracza szafka_nocna

MenTosQ.As

Rekomendowane odpowiedzi

Login: SmurVTer-_-
Nick oskarżonego: szafka_nocna
Powód skargi: mialem mu oddac hajs 29.01 2021
Data zdarzenia: chyba 30:01 2021 nwm
Dowody: image.thumb.png.df0ea84eeca8f679af1a19146cfd217e.png
Opis sytuacji: no chyba wiadome mial byc 29 na serwie a go nie ma a jak bym wyjechal gdzies dzis to jutro by skarge pisal ze nie dalem a jak jego nie ma to ja pisze bo on mysli ze sobie daty bedzie ustawial a to 30 a to 1 stycznia itp
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: jest na samym dole zrobilem az do gory zeby bylo widac jego wiadomosc i zdj image.thumb.png.131bce127a5486adc5a57ef9569c178d.png

1 termin spłaty miał być na 29 stycznia, do godziny 15:30. Nie było Ciebie na serwerze. więc napisałem wiadomość na forum, że ostateczny termin będzie na godzinę 20. Na serwerze byłem do godziny 22 i wciąż Ciebie nie było. Napisałem też, że jeśli mnie już nie będzie, to żebyś napisał na forum, to ustalimy wszystko raz jeszcze. Nie miałem też jak Ci odpisać, bo wyobraź sobie, że o 1 w nocy to ja idę spać. Napisałem Ci też na forum o której będę dostępny w grze, więc czekam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.