Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na zmywarka

Dzonyy

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 15515
Login: Lechuuu
Nick oskarżonego: @zmywarka
Powód skargi: Oszustwo na tuning pojazdu
Data zdarzenia: 15.10.2024
Dowody: https://imgur.com/gallery/dowody-FUHmdRO
Opis sytuacji: Dnia 12 października, osoba oskarżona napisała do mnie czy nie chciałbym odkupić swojego dawnego pojazdu. Mianowicie rozchodzi się o pojazd perennial o id 21450 w którym sam jak go miałem zrobiłem max silnik i aplikację transportową. Po odpisaniu graczowi i po  zaproponowaniu pierwszej oferty, sprawdziłem czy czasem nic w tym perku się nie zmieniło od kąt jak go sprzedawałem i okazało się, że nic się w nim nie zmieniło. Po dalszych negocjacjach umówiłem się z oskarżonym na kwotę 20000$. Po czym dla swojej pewności dzień przed zakupem jak i półtorej godziny przed kupnem sprawdziłem czy ten perennial ma ową aplikację transportową i ją miał, po czym wróciłem do swoich prywatnych spraw. W dniu zakupu, gdy sprawdziłem wiadomość od oskarżonego na forum postanowiłem napisać oskarżonemu w grze i dokonać z nim transakcji, po czym spędziłem chwile na serwerze i na szybko owy pojazd wystawiłem na giełdzie i wróciłem do swoich zajęć. Dopiero na następny dzień (16.10.2024), gracz któremu sprzedałem owy pojazd, po jego kupnie uświadomił mnie że owy pojazd nie ma aplikacji transportowej, po czym przy szybkiej decyzji i radzie znajomych odmieniłem się z graczem. Po czym postanowiłem napisać do oskarżonego czy tej aplikacji nie zdemontował i odpisał że tego nie zrobił (wszystko załączone w screenach), po czym zaproponował że oddam mu samochód za 2000$ i on mi ową aplikacje zamontuje, na co się nie zgodziłem i chciałem odzyskać pieniądze. Ponieważ zapytałem się supportera Szendera czy taka wymiana wchodzi w grę, i odpowiedział mi że lepiej jest się odmienić. Poprzez znajomego mata17 poprosiłem go o skonsultowanie się z administratorką rcon Zebrą w celu sprawdzenia o której dokładnie godzinie oskarżony zdemontował aplikację i było to 4 minuty przed tym jak wszedłem na serwer jak na załączonych screenach.

Czekam na odpowiedź kogoś z ekipy serwera. Pozdrawiam cieplutko

Dowód na poinformowanie gracza o skardze: https://imgur.com/gallery/dow-d-na-poinformowanie-gracza-o-skardze-SWTXVaL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.