Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na DonAngee

kepucz.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 42286
Login: kepucz.
Nick oskarżonego: @DonAngee
Powód skargi: Oszustwo na tune
Data zdarzenia: 15.10.24r 17:30
Dowody: OG > (16) DonAngee: Sell Rancher max silnik gz ecu wizu 
Opis sytuacji: Witam , gracz ogłaszał, że ma na sprzedaż ranchera na Gz, Ecu wizu,max sill. Pojazd  nie posiadał GZ oraz myslalem ze ma equ v4 gracz nie informował ze ma ecu v1 . Czuje się oszukany. Prosze o rozpatrzenie 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: >> [16] DonAngee: informuje o skardze na forum

No z gz to akurat była pomyłka a z ecu to ecu jak by było v4 to bym napisał v4, proponowałem ci byś przyjechał na giełde i se go zobaczył to nie chciałeś ,a pieniądze odrazu chciałem ci oddać więc no jedyne co to mogę cię przeprosić za pomyłkę i byś przyjechał na jakaś wymieniarke i się odmienić

Gracz nie opisał nigdzie jakie ECU posiada, to w Twojej kwestii leży zapoznanie się z tym. Co do samego gwintowanego zawieszenia - jak najbardziej, doszło do nieścisłości. Tym samym @DonAngee jesteś zobowiązany do zwrócenia graczowi kosztów jego zamontowania (tj. 32.500$). Jako, iż posiadasz praktycznie całą kwotę na koncie otrzymujesz 48h na ich przelanie. 

Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 42286.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.