Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona anuluje skarge bo dostalem 2 kary pdw

xeytzzz

Rekomendowane odpowiedzi

Cieszy mnie fakt że wiesz że słowo "spell" a mianowicie "cwel" nie powinno zostać napisane i tak je napisałeś, które nie musiało zostać odebrane przez nikogo którzy byli obecni tam w tej chwili, jednakże samo napisanie tego słowa jest już samym brakiem kultury. Jeśli mamy rozmawiać o tym że nie będziesz uczestniczył w życiu frakcji, to dostanie się do niej lub będąc w niej nie zwalnia cię z zachowywania się poprawnie i pokazywania frakcji w dobrym świetle. Oczywiście mogłem nadać inny powód niż wyzwiska a nawet BK - brak kultury.

Teraz, czeslawmuwi napisał:

Cieszy mnie fakt że wiesz że słowo "spell" a mianowicie "cwel" nie powinno zostać napisane i tak je napisałeś, które nie musiało zostać odebrane przez nikogo którzy byli obecni tam w tej chwili, jednakże samo napisanie tego słowa jest już samym brakiem kultury. Jeśli mamy rozmawiać o tym że nie będziesz uczestniczył w życiu frakcji, to dostanie się do niej lub będąc w niej nie zwalnia cię z zachowywania się poprawnie i pokazywania frakcji w dobrym świetle. Oczywiście mogłem nadać inny powód niż wyzwiska a nawet BK - brak kultury.

Wiem, że nie zwalnia mnie z zachowywania się poprawnie. Ale osoba do której były kierowane te słowa nie wysłała reporta.

Każdy będący na serwerze widzący, że ktokolwiek pisze rzeczy które są niezgodne z  regulaminem może napisać zgłoszenie, to że osoba do której były kierowane te słowa nie zgłosiła tego, nie oznacza że ktoś inny tego nie może zgłosić.

10 minut temu, czeslawmuwi napisał:

Każdy będący na serwerze widzący, że ktokolwiek pisze rzeczy które są niezgodne z  regulaminem może napisać zgłoszenie,

Rozumiem, że każdy na serwerze ma prawo zgłosić naruszenie regulaminu. Jednakże no nie uważam, że te słowa były aż takie "ostre" żeby dawać kare aż na jeden dzień, mimo tego, że ostatnią karę miałem ponad 1,5 miesiąca temu. Teraz już wiem ewentualnie myślę, że czasami warto się ugryźć w język przy innych graczach.

Poza tym chyba mogę przytoczyć też sytuację właśnie sprzed tamtego okresu czyli 1,5 miesiąca. Dziwnym trafem jak byłem w San Andreas Road Assistance, również na akademii nadałeś mi karę lecz za "wulgarne bindy". Czytając chat globalny zauważyłem, że gracze wysyłają bindy no i niektóre również łamały regulamin. Postanowiłem wysłać swojego binda i co? Dostałem mute a inni gracze nic. Czyżby to była jakaś próba "wyeliminowania" mnie z frakcji, ewentualnie zawiść do mnie? Tak to odbieram to co się stało wtedy i dziś. 

Podejrzenia faworyzowania są absurdalne. Ponieważ nie pamiętam czy w tedy pełniłeś służbę we frakcji, czyt. obecnie  byłeś na S1 czy też nie. W ciągu Twojej abstynencji od kar pojawiały się również ostrzeżenia na które przy nadawaniu kary patrzymy ich ilość oraz jakie miały znaczenie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.