Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ odrzucona [Wniosek] [CarClub] ULTRACE CLUB

hiszpan.mordo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

logo-baner.png.d277a5627e613f13fadbcd1f9b8ea275.png

historia.thumb.png.256e8b431008e71c72406358785ae1f7.png

Cofnijmy się do roku 2015, tsa... tak to był rok w którym  właśnie ukończyłem 18 rok życia. Posiadałem wtedy swoje pierwsze auto Feltzer'a który był na fajnej feldze, hah pamiętam do dziś jak udałem się nim na pierwszy zlot motoryzacyjny.

Poznałem w tamtym czasie @Bercok który przemieszczał się starym rozklekotanym Windsor'em w cabrio, toczyliśmy rozmowę o swoich pojazdach oraz o planach które mamy zamiar w nich zrealizować.

Jak na pierwszą rozmowę kleiło się wymieniliśmy się numerami, przegadaliśmy parę dobrych godzin. Po paru dniach postanowiłem do niego napisać aby wpadł do mnie, mijało spotkanie za spotkaniem a nasza relacja się rozrastała.

Zaczęliśmy jako nastolatkowie bawić się pojazdami na podjeździe własnoręcznie robiąc je a jednocześnie ucząc się na nich. Mijał dzień za dniem a nasza znajomość była coraz lepsza wspólnie odwiedzaliśmy coraz więcej zlotów.

Niestety czas zaczął nam uciekać nieubłaganie aż dwa lata później w roku 2k17 zaczęliśmy pracować, jako że mój dziadek pozostawił nam garaż postanowiliśmy go odnowić. Stara szopa po paru miesiącach zamieniła się w nowoczesny garaż.

Zapisaliśmy się na kurs z mechaniki pojazdowej w którą wsadziliśmy mase pieniędzy dzięki którym mamy dosyć sporą wiedzę na temat samochodów, tuningu oraz wszystkiego z tym związane.

Wybił rok 2022 jeździliśmy już na każdy zlot samochodowy, mimo że trasy były strasznie długie oraz drogie, postanowiliśmy mimo wszystko na nie jeździć gdyż tych zlotów było coraz mniej.

Jako iż było ich coraz mniej razem z przyjacielem pewnego dnia siedząc przy zimnym piwie siedząc przy swoich autkach wpadliśmy na  pomysł aby założyć grupę motoryzacyjną zrzeszających pasjonatów czy też zainteresowanych motoryzacją.
Mieć pomysł to jedno ale wdrożyć go w życie to drugie.

Przez cały rok udoskonalaliśmy plan rozpisując wszystko, tak oto powstał pomysł na ULTRACE CLUB.
W roku 2024 założyliśmy pierwszego fanpage na którym ogłosiliśmy zlot na pustym parkingu, przyjechało 5 osób z którymi zaczęliśmy rozmawiać, opowiedzieliśmy o naszym planie którym byli zachwyceni.
Mijał zlot za zlotem, miejscówki za miejscówkami osiągaliśmy coraz większe wyniki.
Myśleliśmy że za  często organizujemy  takie spoty wpisy pojawiały się co tydzień zawsze piątek wieczór lub sobota. Przyjeżdżało coraz więcej osób co nas bardziej upewniało w naszych planach.
Po parunastu miesiącach na pustych ulicach z dala od problemów postanowiliśmy  od czasu do czasu urządzać wyścigi...  ULTRACE wtedy osiągał sukcesy a społeczność ciągle się rozrastała.

plan.thumb.png.6195b94cea3f092ec396c7522d8737f5.png

ULTRACE CLUB będzie zajmował się zrzeszaniem pasjonatów oraz osób z zajawką motoryzacji. 
Chcielibyśmy wam jako graczom pokazać jak smak motoryzacji z prawdziwego życia można wprowadzić do gry.
Jako że rzadko kiedy są organizowane luźne spoty, czy też jakieś wyścigi. My mamy na to plan.
Chcielibyśmy również otworzyć się na współpracę z Administracją Czy też frakcjami aby przedewszystkim zapewnić
wam bezpieczeństwo przy dreszczyku emocji podczas wyścigów.
Plan mamy jeden dostarczyć wam niezapomniane wrażenia oraz przede wszystkim abyście ULTRACE wspominali z uśmiechem.
Nocne Spoty? Nocne Wyścigi na cudownie wyznaczonych trasach? Luźna pogawędka z ludźmi o swoich autkach?
Jako że będziemy w biznesie mieli swój zespół to każdy w rekrutacji będzie mógł do nas dołączyć.
Ale nie zamykamy się na tylko  osoby z biznesu bo też wy jako gracze będziecie mogli brać udział.
Przedewszytskim będziemy prowadzić szkółkę kontrolowanego poślizgu itp.
Będziemy chcieli również na oddzielnym dziale w naszym biznesie prowadzić fanpage na którym będziemy wszystko uwietrzniać.

siedziba.thumb.png.e8d6ed35166fb11ba94df9b0ce5e8425.png

Nasza siedziba będzie znajdować się w budynku dzielnicy Market, Los Santos.

lokalizacja.png.379480183da41f1ee4f4e7a8a9c084bb.png

rangi.thumb.png.29b51f4859bad887cfe95e3683bfd0b6.png

Boss - @toja.pershing
Zastępca Boss'a - @Bercok
Kierownik - @Ripon325., @siwas
Szkoleniowiec - @_venom_

Operator -

Organizator - @F3D3X0G
Młodszy Organizator - 
Kierowca Wyczynowy -
Starszy Kierowca - 
Kierowca - 
Młodszy Kierowca -
Świeżak -

kasa.thumb.png.9d16eba1a7f28169adfba9e42d0db24f.png

Z czego będziemy zarabiać? Chcemy prowadzić dla  was szkołę driftu czyli kontrolowanego poślizgu.
Będziecie mogli od nas wypożyczyć auta dostosowane pod tor. Oczywiście po otrzymaniu potwierdzenia przejścia kursu.
Organizowane będą przez nas również wszelakie Eventy z których też parę groszy będzie do nas trafiać.
(Cennik Będzie podany w późniejszym czasie)

pojazdy.thumb.png.cfc18a9d2b4c0365d815d1f35f0a3f31.png

Czego potrzebujemy?

Szkółka Driftu/Wyścigów:
Elegy Dostosowane - 3x
Sulntan Dostosowany - 4x
Dla Firmy:
Towtruck - 2x
Rancher Long Pickup - x1
Sultan - x2

podsumowanie.thumb.png.9d6251aca3ec4b9ddd24718ba14c84a1.png

Jako iż nadszedł czas na podsumowanie chcielibyśmy wam serdecznie podziękować za przeczytanie postu.
Głównym celem wprowadzając nasz biznes w życie serwera to jest aby gracze  otrzymali więcej atrakcji.
Chcielibyśmy wam dać możliwość wspólnie się zgrać aby każdy z uśmiechem spotykał się na naszych zlotach i wyścigach.
Chcemy przede wszystkim ożywić branżę motoryzacyjną, aby  graczom nie kończyło się na ulepszaniu pojazdu i siedzeniu w ciszy.

Edytowane przez toja.pershing
zdjęcie dodane bo znikło
  • Super 7

Historia dobra

Grafiki świetne

Pomysł bardzo dobry

Pomysł z nauką driftu - no ba świetne

Do czego się można przyczepić? Troszkę to wygląda rak Racing Club w lepszej odsłonie. Wszystko jest opisane dobrze, macie na siebie pomysł i świetnie go zaprezentowaliście. Jednakże ARCON zwraca sporą uwagę na samowystarczalność biznesu (czyli czy będzie sam na siebie zarabiał), a na dłuższą metę raczej to nauka driftu i wynajem pojazdów się po prostu znudzi. Mogę się mylić bo to moje osobiste zdanie. 

Moja rada - ogłaszajcie wynajmy pojazdów i naukę driftu, organizujcie zloty (już jest pare takich grup, które to robią ale może wam się uda) i jak po jakimś czasie interes będzie się kręcił, to utworzenie biznesu powinno być formalnością.

W skrócie - jestem na tak i prowadzić biznes możecie nawet i przed przyjęciem wniosku, więc liczę na was 🙂 

• Super 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.