Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z kierowcą zbroja102

Xybez.

Rekomendowane odpowiedzi

LIfKtpAh.thumb.jpg.58f819841dbf2ae426ee78cb96a08988.jpg

AqBJN09.png

Witam, wszystkich czytelników! Z tej strony Junior Reporter @Sebix79_Game z Redakcji Prasowej Project News. Dzisiaj chciałbym Wam przedstawić wywiad z członkiem frakcji SATC @zbroja102.  Zapraszam serdecznie wszystkich, do odczytu materiału.

pcRRwc2.png

S: @Sebix79_Game | Z: @zbroja102

S: Witam, z tej strony Junior Reporter @Sebix79_Game z Redakcji Prasowej Project News. Czy chciałbyś odpowiedzieć na parę pytań?
Z: 
Siemka, witam cię i wszystkich czytelników, z miłą chęcią odpowiem na zadane przez ciebie pytania.

S: Dobrze, a więc może na początek przedstawisz się i opowiesz coś o sobie?
Z: Jestem zbroja102, prywatnie Kacper, na serwerze ProjectRPG gram od lutego 2023 roku. We frakcji SATC jestem od września tego roku i jestem na randze Doświadczony Kierowca.

S: Jak dowiedziałeś się o serwerze i co cię skłoniło, żeby na nim zagrać?
Z: 
Mój początek zaczął się dzięki mojego kolegi, który grał na serwerze i co nieco mu się nudziło i postanowił, żebym też zaczął grać na nim, i tak właśnie zacząłem grać.

S: Super, jak wyglądał twój początek na serwerze ProjectRPG?
Z: 
Mój początek z serwerem był ciężki, lecz postanowiłem namówić przyjaciela i zaczęliśmy razem zarabiać na swoje pierwsze auta.

S: Masz na serwerze 2574h, jak oceniasz swój majątek?

Z: Mój majątek wynosi około 3kk, posiadam Sultana Full Tune, na zespole Torowym i module Nitro V5, mój pierwszy projekt to Flash Full Tune, na zestawie wyścigowym i module Nitro V5.

S: Dobrze, co w takim razie dodałbyś na serwerze, żeby był lepszy?
Z: 
Moim zdaniem, bym zwiększył zarobki na pracy Kopalni, ponieważ jak na dane wymagania, mało się zarabia, zmniejszyłbym ceny przynęt na Pracy Rybaka, oraz Zmniejszyłbym VMA'XY pojazdów San Andreas Police Department.

S: Skąd pomysł na nick "zbroja102" ?
Z: 
W 2017 roku wpadło mi do głowy, żeby ustawić właśnie taki nick i ustawiłem.

S: Chciałbyś kiedyś aplikować w szeregi administracji przy rekrutacji na Supportera?
Z: 
W szeregi administracji chciałby każdy aplikować, w tej liście też jestem ja, lecz na moje liczne kary mam małe prawdopodobieństwo, że kiedyś się pojawię.

S: No dobrze, nasz wywiad dobiegł końca, chciałbyś kogoś pozdrowić?
Z: 
Dziękuje za wywiad, na koniec chciałbym pozdrowić @Filipo_29, z którym zaczynałem rozgrywkę na serwerze @oli16cm, który robi najlepsze programy do aut @Passat.B5, z którym latam służby, @PABLOB13, z którym robiliśmy organizacje. i resztę moich przyjaciół @M3frannek@Stachu_999@nelbo_62@Robo@RefliekXX_router@raszko4321_  i całą organizacje La Cosa Nostra

gmT9CrB.png

Nadszedł koniec tego wywiadu. Dziękuje wszystkim za przeczytanie tego wywiadu, a tobie @zbroja102dziękuje bardzo, że chciałeś udzielić wywiadu. Życzę miłego dnia lub nocy. Do zobaczenia w następnym wywiadzie!
a4rXQEB.png

Dla Redakcji Prasowej Project News:

WVBii8I.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.