Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana skarga na kalaach

Ripon325

Rekomendowane odpowiedzi

Umowa była zawzięta z kolegą, który jest autorem tej skargi, ale jak widać kolegów poznaje się po majątku w grze haha.  skarge mogłeś napisać jutro bo czas do spłaty to do mam do 23:59, jeżeli nie uda mi się dziś sprzedać mojego pojazdu to jutro ci dopłacę, 5k zadośćuczynienia, zawiodłem się na Tobie, że zamiast się ze mną skontaktować w ten sposób rozwiązałeś tą sprawę.

Szanowny kolego wiem ze to jest do końca dnia masz czas ja to rozumiem ale jak ci przypominałem na serwerze i na głosowym na dc ze masz spłatę tej pożyczki  nie dawałeś znaków informacji że jesteś w trakcie spłacania może miałeś jakieś prywatne sprawy brak z twojej strony Inicjatywy, sam dałeś ten termin zapytałem cię czy ten termin nie jest dla ciebie z byt krótki ale stwierdziłeś ze dasz rade i cię ostrzegałem ze w terminie będę pisał tą skargę oraz cię pytałem czy nie chcesz wydłużenia czasu to stwierdziłeś ze nie potrzebujesz to nie rozumiem twojej frustracji

Z mojej strony nie ma żadnej frustracji, tylko na codzień jesteśmy w jednej organizacji, mamy swój prywatny czat VoiceChat na którym siedzimy i mamy kontakt codziennie,  wyjątkiem są  te 3 dni kiedy wychodziłem mniej ale wchodziłem sporadycznie na chwilę z wami pogadać bo nie miałem czasu na grę , tak jak wspomniałem wyżej , jeżeli mi się dziś nie uda to jutro dołożę 5k zadośćuczynienia, wina leży po mojej stronie ale po Tobie się nie spodziewałem czegoś takiego bo prywatnie się mogliśmy zgadać 🙂

7 minut temu, Kalaach napisał:

prywatnie się mogliśmy zgadać

chciałem się z tobą dogadać prywatnie wcześniej ale jak był temat o spłacie to mówiłeś ze cię nie ma w domu i później przyjdziesz ja widziałem ze sobie spokojnie grasz na serwie i czekałem na dc nawet o 23:00 no tak mnie za przeproszeniem robiłeś mnie w konia trochę

Nie mam zamiaru się z tobą wykłócać ale wczoraj jak w naszej rozmowie uczestniczył jeszcze siwy, mówiliśmy Ci że masz Ping i nie słychać Cię tak jak powinno, mówiliśmy Ci to już od tygodnia odkąd do nas dołączałeś, a wczoraj nagle powiedziałeś, że to ogarniesz i wrócisz nie wróciłes a na serwisie latałeś z innym członkiem naszej organizacji, ode mnie na tyle, jeszcze mam czas jak nie uda mi się dziś to dołożę 5k jutro zadośćuczynienia, sorry 

Tak więc, otrzymujesz czas do 13.10.2024 godz. 23:59 na wykonanie przelewu w wysokości 75,000$ - wpłatę wykonasz bezpośrednio do gracza, bądź przez bank Los Santos na UID 3055.

Jeżeli spłacisz gracza to poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej apelacji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.