Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na XxXOskiXxX - oskarżony przez Orzi

Orzi

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: XxXOskiXxX
Data zdarzenia: 29.01.2021
Opis zdarzenia: Gracz nie stosuje się do KRD na duty. VDM
Dowody: https://imgur.com/ejlqLeJ. Jest tutaj filmik na którym widać z jaką prędkością gracz się porusza. Na końcu filmiku widać jak wbiegam w ciasną uliczkę on tam jedzie po czym mnie zabija.

@XxXoskiXxX Gracza również poinformowałem o skardze.

Zacznijmy od początku jadę sobie naprawić furę i widzę że auto jest zostawione pod bramkami. Zawijam z nią pod SF na  parking policyjny. Podczas odkładania pojazdu pojawił się gracz Orzi. Spuściłem auto z naczepy jednak że nie miało one blokady na koło to gracz wsiadł do niego więc szybko zawinąłem je na pakę. Wysiadłem z auta i chciałem pisać reporta jednak gracz zaczął pchać mi lawetę tak że spadła na ulicę. Wsiadłem do auta i pojechałem do LS na parking policyjny. Gonili mnie przez połę mapy tak jak jest ukazane na nagraniu. Chciałem wjechać na parking policyjny jednak najpierw musiałem zawrócić kiedy już to robiłem gracz Orzi wszedł do tej uliczki na nagraniu widać że byłem blisko uderzenia w gracza jednak tego nie zrobiłem. Po jakieś sekundzie wjechałem tam i nagle Orzi teleportował mi się pod koła zdesperowany sytuacją chciałem zjechać z niego jadąc w jakąkolwiek stronę. Na ekranie ukazało mi się że gracz stoi przede mną więc wysiadłem i zamontowałem blokadę na koło jednak zobaczyłem że gracza nie ma. Nie wiedziałem co mam zrobić  pierwszy raz mi się taka sytuacja zdarzyła. Wiem że popełniłem błąd chociaż nieumyślnie ale i tak żałuję. Mimo wszystko do każdego należy się szacunek więc z całego serduszka przepraszam za zaistniałą sytuację. 

Mam tylko jednego src z autem porzuconym. Nie miałem innych ponieważ tak jak mówiłem zdarzyła mi się pierwsza taka sytuacja więc nie wiedziałem co zrobić.

image.thumb.png.29bfb5dceae76469d2af12e3c30ef5d0.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.