Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Junior Reporter czarny_czesiu

Tony*

Rekomendowane odpowiedzi

Qekz7Xt.png

TZ4dB3O.png

Witam, Senior Reporter @WAF3L z Redakcji Prasowej Project News, dziś przedstawię wam wywiad z graczem @czarny_czesiu, zapraszam serdecznie.

jMn8TMV.png

W: @WAF3L | CZ: @czarny_czesiu

W: Cześć, z tej strony WAF3L z Redakcji Prasowej Project News, czy chciałbyś odpowiedzieć na kilka pytań?
CZ: Cześć, chętnie.

W: Super, więc opowiedz nam coś o sobie.
CZ: Witam, nazywam się Oskar, mam 15 lat i  Pochodzę z okolic Kielc w województwie świętokrzyskim. Interesuje się programowaniem oraz rzeczami związanymi z komputerami. W wolnym czasie lubię jeździć na rowerze oraz grać w gry komputerowe lub poczytać książki.

W: Wspomniałeś, że interesujesz się programowaniem, czy mógłbyś coś więcej o tym powiedzieć?
CZ: Od kilku miesięcy zacząłem się interesować programowaniem, ponieważ spodobało mi się to i, jest to coś, co, chciałbym robić w życiu, stąd zacząłem pisać w domu różne programy, a następnie wybrałem szkołę o tym właśnie profilu.

W: Wspomniałeś również, że czytasz różne książki, jakie ostatnio książki przeczytałeś?
CZ: Wszystkie części koziołka matołka.

W: Okej, a opowiesz nam, od czego zaczęła się twoja przygoda z platformą MTA oraz serwerem ProjectRPG?
CZ: Moja przygoda z MTA zaczęła się 2-3 lata temu, nie pamiętam dokładnie, ale to kiedyś kolegą, z którym, grałem w minecrafta, namówił mnie do pobrania tego i zagrania na paru serwerach, które nie, przypadły mi do gustu więc przestałem grać w MTA. Potem kolejny kolega namówił mnie i pokazał serwer ProjectRPG, na którym kompletnie nie ogarniałem, lecz z czasem ogarnąłem wszystko, co i jak i serwer bardzo mi się spodobał, dlatego gram na nim do dzisiaj.

W: Na serwerze przegrałeś ponad 1757 godzin, jak oceniasz spędzony czas na serwerze, i jaki majątek udało Ci się osiągnąć?
CZ: No jest to kupa czasu. Przegrane godziny wspominam bardzo dobrze, poznałem dużo fajnych osób, z którymi bardzo miło się spędzało czas czy to na służbie, czy na discordzie oraz mumble. Swój majątek wyceniam na około 3kk$, znajdują się w nim pojazdy takie jak; Cheetah LBWK na pft, Sultan pft oraz Sentinel Classic pod doniczkę.

W: Ciekawa kolekcja aut, przejdźmy dalej, nie jesteś aktualnie w żadnej frakcji, lecz byłeś w SAMD na stopniu Paramedic II, nie powiem, byłeś dosyć wysoko, skąd decyzja o odejściu? Do jakiej frakcji przymierzasz się teraz?
CZ: Tak to prawda, byłem dosyć wysoko. Powodem odejścia z frakcji SAMD było wypalenie nią, bo jednak byłem w niej około roku z przerwami oraz brakiem czasu spowodowanym przez nową szkołę, nowych znajomych, z którymi spędzam dosyć sporo czasu. Obecnie chciałbym dołączyć do frakcji SARA lub do SAPD.

W: Oczywiście, życzę powodzenia w rekrutacji do tych frakcji, niedawno dołączyłeś do organizacji Libertas Mentis, jak przebiega rekrutacja w wasze szeregi?
CZ: Tak zgadza się, jestem od niedawna w organizacji Libertas Mentis, raczej nie ma rekrutacji w nasze szeregi, organizacja jest zamknięta i nowe osoby dołączają po wcześniejszym "głosowaniu" na discordzie.

W: Czy mógłbyś opowiedzieć nam coś więcej o tej organizacji?
CZ: Jasne jest to organizacja znajomych z SAPD, która powstała 11 sierpnia tego roku, jesteśmy paczką zgranych i dobrych znajomych. W organizacji panuje luźna atmosfera, a ludzie w niej są wyjątkowi.

W: Biznes, w którym się znajdujesz to Redakcja Prasowa Project News, jak oceniasz ten biznes? Czy poleciłbyś go innym graczom?
CZ: Swój pobyt w biznesie oceniam dobrze, robię wywiady z graczami. Co do Redakcji, to rewelacyjnie, panuje w nim bardzo fajna, miła atmosfera, przez co chce się w nim być i tak, polecam ten biznes każdemu.

W: Czy w przyszłości chciałbyś zasilić Administracje serwera?
CZ: Nie planuje pisać podań przy najbliższych rekrutacjach, wiąże to się z brakiem czasu na wykonywanie kolejnych norm.

W: Czy masz jakieś cele serwerowe?
CZ: Chciałbym dostać się do frakcji SARA lub SAPD oraz poszerzyć swoją kolekcję dodając do niej np.; Elegy czy Feltzera.

W: Czy aktualnie grasz w inne gry poza MTA?
CZ: Poza MTA gram w gry takie jak; Fishing Planet, Fortnite, CS2 czy World of Tanks oraz World of Tanks Blitz.

W: Czy słuchasz muzyki? Jeśli tak to jakiej?
CZ: Oczywiście, że słucham muzyki. Najczęściej słucham AVI-ego, Żabsona albo Ameryczki.

W: Co chciałbyś, aby zostało zmienione na serwerze?
CZ: Na serwerze chciałbym, aby zmienili model eleganta na stary, ale lekko ulepszony oraz chciałbym, aby zwiększyli częstotliwość aktualizacji, bo na serwerze od miesiąca wieje nudami.

W: Rozumiem, dochodzimy do końca wywiadu, czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
CZ: Chciałbym pozdrowić Pana redaktora, @GBS!, @Nerwanek1, @czarny_stefanek, @czarny_rafalek, @Herbata, @Shinoo* oraz cała organizację Libertas Mentis.
W: Oczywiście pozdrawiamy, a Tobie dziękuje za udzielenie wywiadu!

gmT9CrB.png

To by było na tyle, dziękuje za przeczytanie powyższego wywiadu!

dRWvv8d.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

fl1nS5F.pngBuztfIM.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.