Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Skarga na ku3bp0p

Damianekkk_

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Damianekkk_
Nick oskarżonego: ku3bp0p
Powód skargi: oszustwo przy sprzedaży nieruchomości
Data zdarzenia: 19.01.2021r okolo godziny 11:30
Dowody: 

Spoiler

[2021-01-29 11:16:26] [Output] : << [107] ku3bp0p: 150 jest opłacony do 12 lutego

mta-screen_2021-01-29_11-39-14.thumb.png.d5879a8e8540c627473d84285f8e7405.png

Opis sytuacji: od jakiegoś czasu poszukuję domku w okolicy lv, podjechałem na to osiedle zobaczyć czy ktoś nie chce sprzedać domku z tego osiedla, napisałem do tego gracza. Gdy zapytałem gracza o cenę za dobę, napisał on, iż wynosi ona 150$. Jak potem się okazało wynosi ona 250$. Dodatkowo gracz napisał, że ten domek jest opłacony do "12 lutego" jednakże jest opłacony do 10 lutego (wszystko widać na dowodach. Oczekuję cofnięcia transakcji.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: [2021-01-29 11:53:33] [Output] : >> [107] ku3bp0p: informuje o skardze

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.