Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na shvky - oskarżony przez neursmurf

cejuch^neusmurf

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: shvky
Data zdarzenia: 07.10.2024 godzina 17:50
Opis zdarzenia:  Stałem przy parkometrze zeby oplacic mojego bulleta na parkingu kuriera kiedy widze pracownika SARA, jadącego w moim kierunku. Z ciekawości zostałem tam zeby zobaczyc, czy odholuje jakies auto. Ku mojemu zdziwieniu pracownik SARA podszedl do mojego auta i je odholowal. Krzyczałem do niego, zeby zostawil pojazd, gdyz byl on oplacony. Niestety kierowca nie sluchal mnie i postanowil jechac na parking policyjny bez zadnego odzewu.
Dowody: 

image.png

zdjecie.png

Witam, Specjalista shvky z SA Road Assistance, kłaniam się.
Podjeżdzając na parking kuriera spojrzałem na listę nie opłaconych pojazdów na parkingu gdzie znajdował się Twój bullet:

Spoiler

image.thumb.png.de9d77d609b716d4878bde4eef478b29.png

Sprawdziłem następnie datę kiedy pojazdy był kierowany ostatni raz, było to o godzinie 17:26 (warto sprawdzić również godzine w prawym dolnym rogu ekranu (17:49):

Spoiler

wcSZpmA.png

Nie mam obowiązku sprawdzać co 3 sekundy czy przypadkiem nie wrócił własciciel na parking opłacić swojego pojazdu

"Krzyczałem do niego, zeby zostawil pojazd, gdyz byl on oplacony. Niestety kierowca nie sluchal mnie i postanowil jechac na parking policyjny bez zadnego odzewu." Odnosząc się do tego, mam wciszony Voice Chat w grze właśnie przez osoby krzyczące losowe słowa na VC. Następnym razem napisz na PM w celu upewnienia się czy ktoś nie ma wyłączonego właśnie Voice Chatu, czasu miałeś sporo ponieważ dotarcie z parkingu kuriera na Parking Policyjny Los Santos zajmuje około 2/3 minuty, a sytuacje na pewno byśmy wyjaśnili na PM

Następnym razem polecam opłacić parking od razu, zamiast pózniej pisać bez sensowne skargi, no chyba ze zrobiłeś to specjalnie gdy zabierałem pojazd z parkingu tylko po to by znaleźć sobie pretekst do napisania skargi.

Pozdrawiam,

shvky

Witam, na wstępie chciałbym pozwolić przytoczyć sobie pewien punkt z taryfikatora a mianowicie: 

- Pojazd stojący w strefie płatnego parkowania, nieposiadający ważnego biletu parkingowego powyżej 5 minut - 500$

Na załączonych dowodach, możemy zauważyć, że pojazd stał powyżej 5 minut bez opłaconego biletu, tym samym został prawidłowo odholowany. 

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.