Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Wywiad z Cheif'em SAPD i Szefem Racing Club kepuszek

SirHugel

Rekomendowane odpowiedzi

naglowek.png.b1de093b6018e3269a3c05feada24109.png
informacje.png.38c23e41ed70532c0807243b266e6052.png

Cześć, z tej strony Senior Reporter Hugel.gg z redakcji Projekt News. W dzisiejszym Wywiadzie porozmawiamy z wszechstronnym @kepuszek, Cheif SAPD oraz Szef Racing Club. Zapraszam do materiału przygotowanego przez nas! 

wywiad.png.055ce2a10d892525f06b408fcacf3e78.png

H: @Hugel.gg | K: @kepuszek

H:Witam, z tej Strony Senior Reporter @Hugel.gg, Czy miałbyś ochotę odpowiedzieć na kilka pytań?
K: 
Jasne. Słucham, co dla mnie przygotowałeś?

H:Jak Rozpoczęła się twoja przygoda z Serwerem, jak i MTA?
K: 
Moja przygoda z PRPG, jak i całym serwisem MTA zaczęła się dnia 26 lutego 2021 r. Jest to data mojej rejestracji. Do samej rozgrywki zachęcili mnie moi przyjaciele i to z nimi stawiałem pierwsze kroki na serwerze.

H: Super. Opowiedz coś o sobie, aby Czytelnicy mogli lepiej Ciebie poznać. 
K:Mam 18 lat i obecnie jestem w klasie maturalnej, uczę się w technikum o kierunku Technik Budownictwa i takowy tytuł już posiadam. Posiadam również wszystkie kwalifikacje do wykonywania ratownictwa wodnego i właśnie tym zajmowałem się w ostatnie wakacje, bardzo miło wspominam tę pracę. Moim hobby jest jazda motocyklem, kto jeździ, ten wie jaka frajda słynie z tego tytułu. Sport to zdecydowanie i dość klasycznie piłka nożna, nie gram w żadnym zawodowym klubie, ale ze znajomymi zawsze miło spędzić czas w ten sposób.

H:Gratulacje zdobytych cennych kwalifikacji! Czym Poruszasz się na serwerze Project RPG?
K:
Moja kolekcja nie jest niczym specjalnym. Posiadam kilka perełek, z których jestem szczególnie dumny, czyli: Banchee Viper GTS, Rancher Long oraz Vincent Combi. To właśnie te pojazdy z mojego garażu są najczęściej przeze mnie używane. Mimo wszystko przez większość czasu stanowią one funkcję doniczki na posesji, więc aby odpowiedź miała pokrycie z rzeczywistością to - Rancher Long oraz Bullet z przydziału SAPD.

F2Yp6Zb.thumb.gif.be0d01fc289720b549f4be7467d22e84.gif

H: Banchee, Auto moich marzeń. Jaka jest twoja ulubiona praca na serwerze? 
K: Zdecydowanie jest to kopalnia. W moim odczuci jest to jedyna praca, która w taki ciekawy sposób angażuje gracza w wykonywaną czynność oraz posiada bardzo ciekawy system wydobywania, przetapiania i w ostateczności sprzedawania wydobytych ród. 

H: Nigdy Jakoś Nie mogłem Przekonać Się do tej pracy. Kto Miał największy wpływ na to, aby przekonać Ciebie do wejścia na serwer i czym poruszaliście się za pierwsze zarobione pieniądze?
K: 
Mój przyjaciel CeglaXD oraz jasiek324. To właśnie z nimi postawiłem pierwsze kroki na serwerze i kupiłem waltona... Piękne czasy.

H: Odsuńmy się na chwile od GTA, W co lubisz pograć na poza owym tytułem?
K:Lubię gry multiplayer: Sea of Thievs, Euro Truck Simulator 2 jak mam fazę oraz dość klasycznie - Minecraft. Cenię sobie również tytuły takie jak: Pay Day2, Assasin's Creed Odysseye i Contraband Police, w które gram sam. 

H:Kiedy udało Ci się dołączyć do SAPD?
K: W dniu 30.03.2022 r. Zdałem egzamin kończący akademię i oficjalnie zostałem pełnoprawnym członkiem frakcji. 

H: Czemu wybrałeś Frakcje SAPD i jak długa droga była do osiągnięcia najwyższego szczebla rangi we frakcji?
K: 
Jako jedyna zaciekawiła mnie swoim sposobem działania, możliwością rozwoju w zasadzie prawie wszystkich aspektach realnej policji oraz możliwościami i funkcjami, jakie oferuje właśnie ta frakcja. Argumentów za tym, aby wybrać właśnie tę frakcję, jest zbyt dużo, aby wymienić je wszystkie. Aby osiągnąć, to co osiągnąłem, musiałem poświęcić bardzo dużo czasu frakcji, od samego początku aż dotąd. Pierw wiadomo, liczyła się głównie norma minutowa, ale idąc coraz wyżej, było więcej możliwości i możliwość dostania się do poszczególnych dywizji. Przez całą karierę byłem we wszystkich dostępnych dywizjach i z biegiem czasu i w nich piąłem się do góry. Nadszedł czas na Command Staff a z nim kolejne obowiązki związane z otrzymaną funkcją. Tak to się ciągnie do dziś. Czy żałuję poświęconego czasu? Nie, uważam to za rozrywkę i cieszę się, że dzięki temu mogę dziś piastować najwyższy stopień we frakcji. Wiadomo, w ciągu tych prawie Trzech lat były ciężkie momenty, momenty zwątpienia i z chęcią odejścia. Ważne, że się nie poddałem. Nie warto odpuszczać, czy zmieniać celu. Warto zmienić taktykę i podejście.

H: Jaką najdłuższą serię czasu spędziłeś na służbie?
K:
Ciężko będzie mi wybrać taką faktycznie najdłuższą serię gry na służbie. Pamiętam jednak dzień, w którym nastąpił restart normy. W tym dniu przed restartem i po restarcie zrobiłem łącznie około 400-500 minut. Myślę, że to właśnie tego dnia wyrobiłem najwięcej czasu w trakcie jednej sesji.

H: Jaki jest twój cel, który chcesz osiagnąć na serwerze czy grasz czysto 4fun?
K:Jeden z główny cel już osiągnąłem mianowicie lider frakcji SAPD oraz biznesu Racing Club. Kolejnym jest rozwój. Mimo czasu i liderów, jakich przeżyła, chociażby frakcja jest multum rzeczy, jakie jeszcze można tutaj zrobić. Każdy wprowadza jakieś swoje rozwiązania i nowości. W nieustannym tempie aktualizowanych jest szereg postępowań, materiałów itd. 

H: Jak Czujesz się na najwyższej posadzie we frakcji SAPD, jak i biznesie Racing Club?
K:Czuje się świetnie, myślę, że dobrze zajmuje się obiema posadami i spełniam swoją funkcję. Na razie, nie słyszałem jeszcze na siebie skarg i jestem z tego zadowolony. Nie mi jednak oceniać, czy jestem dobry, czy nie - o tym decydują ludzie.

zdj1.thumb.gif.9ecfbc26ab331315f6eadaf20d3736c1.gif

H: Dzięki komu zawdzięczasz tak duzą ilość godzin na serwerze?
K:Z pewnością frakcji SAPD. Wielu "graczy" serwera gra tylko po to, aby odbierać nagrodę dzienną. Ja grałem, aby piąć się coraz wyżej a teraz po to, abym ja jak, i ludzie we frakcji byli zadowoleni. Nie nowe prace, nie aktualizacje na serwerze a nowości w SAPD zawsze mnie ciągnęły do rozgrywki. W zasadzie, wchodząc na serwer prawie, od razu wchodzę na służbę.

H: Jak powstała organizacja Cartel i jak dużo jest w niej członków?
K:Cartel to organizacja dla znajomych, raczej nie zawitają tam osoby z zewnątrz. W zasadzie prawie każdy w organizacji się zna i przynależy lub przynależał do frakcji SAPD. Nie jest to żaden rodzaj faworyzacji, to organizacja dla znajomych i dzięki frakcji się znamy.

H: Twój ulubiony i wymarzony pojazd na serwerze?
K:Nie ma rzeczy, którą chciałbym, aby zniknęła. Myślę, że wszystko, co obecnie znajduje się, na serwerze spełnia swoją funkcję w większym, czy mniejszym stopniu, ale ją spełnia. Natomiast rzeczy do dodania jest multum, możliwości są w zasadzie nieograniczone. Z pewnością chciałbym, aby na serwerze zawitały te najdłużej wyczekiwane zmiany we frakcjach, ale również dodawanie prac dla graczy. Mimo wszystko to one zachęcają graczy do dalszej rozgrywki. Pamiętam jakie wielkie bum zrobiła praca górnika, szambiarka itd. Wszystkie tego typu nowości są miło przyjmowane na serwer i z pewnością powinno być ich więcej, szczególnie chciałbym zobaczyć na stałe, pracę CO-OP.

H: Z mojej strony to będzie wszystko. Dziękuję za udzielenie odpowiedzi na moje pytania! Żegnam ja, Czyli Senior Reporter Hugel.gg.
K: Dziękuję za chęć przeprowadzenia ze mną wywiadu. Wszystkim czytelnikom, jak i Tobie, życzę miłego dnia i spełnienia własnych marzeń. Do zobaczenia!

hugelredakcja.png.67bd5700779af6acc18f01b41fc01ff1.pngn10hIcl.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.