Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na ErotycznyTaboret

Draniu

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 24029
Login: RudySebx
Nick oskarżonego: ErotycznyTaboret
Powód skargi: Nie spłacenie pożyczki
Data zdarzenia: 4.10.2024
Dowody: Screenshot_5.png.34f3a241387157f49ef2b93c33cecd32.pngScreenshot_7.png.fbc5367b7fa1bb9f351e983113704670.png
Opis sytuacji: Osoba chciała kupić samochód ode mnie, lecz nie miała pełnej kwoty. Dokadaliśmy się że zapłaci ile ma i dorzuci do niedzieli 45k. Osoba od zakupu auta, później wcale (z tego co widziałem) nie pojawiła się na serwerze. Mam jego discorda, lecz też nie odpisywał do tej pory.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: Screenshot_13.thumb.png.2b80f3531a00d311da5f7af76589c09e.png

Sprawa wygląda tak, iż gracz odpisał mi że w czwartek będzie miał. Nie dogadaliśmy się i zablokował mnie na discordzie. Tutaj również nie odpisał więc niewiem co dalej 

Wogole jest możliwość odzyskania danej gotówki? Dopiero jak gracz stwierdzi że chce ub i mi odda czy jest inna możliwość odzyskania ?

W związku z brakiem odpowiedzi gracz zostaje zbanowany. Zwrot środków będzie egzekwowany w ewentualnej apelacji gracza.

Administracja nie ubezpiecza pożyczek graczy, co za tym idzie nie oddaje ich w przypadku braku spłaty przez nich samych.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.