Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na dwa.ziemniak

KocvreK

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 7662
Login: KocvR
Nick oskarżonego: dwa.ziemniak
Powód skargi: Brak spłaty raty za pojazd i sprzedaż/wymiana pojazdu w trakcie trwania rat
Data zdarzenia: 27.09.24r
Dowody:  

Spoiler

raps.thumb.png.8699d0a3309edf900c7db8796e13e444.png

Opis sytuacji:  Sprzedałem dla gracza premiera dnia 20 września, premier był wystawiony za 200k, napisał do mniej wyżej wspomniany gagatek i zapytał czy da rade w ratę, odparłem, że tak i zapytałem ile ma na teraz odparł, że 78k, więc się zgodziłem. Zapytałem ile potrzebuje czasu na spłatę reszty (122k), odpowiedział, że tydzień, więc spisaliśmy umowę na tydzień. Wiedziałem, że w tydzień może mu być ciężko zarobić, więc gdy zbliżał się termin spłaty, napisałem do niego jak mu idzie, odpisał, że ma tam jakąś ilość gotówki, więc dałem mu więcej czasu. 30 września zapytałem go ile mu brakuje, napisał, że ma 100k, więc dałem mu jeszcze trochę czasu. Z racji, że miał już 100k to napisałem do niego przedwczoraj czy ma już kasę, lecz nie odpisał, wczoraj również do niego napisałem, dalej mnie ignorował, dodatkowo zauważyłem, że gracz nie posiada już owego premier id 39283, więc dałem mu czas do dziś na spłatę. Jak widać, gotówki nie otrzymałem, dlatego też ta skarga widnieje. Liczę na szybkie rozpatrzenie sprawy.                             

Z poważaniem, KocvreK
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: 

Spoiler

image.png.d17f0f308941f1d84822b9b3b9689b71.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.