Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na .Nati

.Wonski

Rekomendowane odpowiedzi

Login: MikeY^

Nick oskarżonego: .Nati

Powód skargi: Niestosowna Kara na forum, Brak kompetencji, Niejasne karanie.. W skrócie, za jedno słowo PERM na forum? 

Data zdarzenia: 25.09

Dowody: https://imgur.com/7DpRDjv

Opis sytuacji: Cóż, po mucie który dostałem na 90 dni postanowiłem że dam posta odnośnie tego że wracam za 90 dni.. Jednocześnie napisałem że mam nadzieje iż ów osoba wyleci szybciej niż sie dostała do administracji.. nie było to na miejscu tak samo jak repost mojej odpowiedzi odnośnie tego "Ty i twój mózg patologiczny" Kilka razy zdarzyło mi sie żebym coś takiego napisał niestety aczkolwiek nie do tej jedynej osoby. Mogła ona nadać kare tymczasową np na okres tygodnia a nie kare permamentną.. Mam nadzieje że skarga zostanie przyjęta a perm mi zostanie zdjęty.

(Pisze za Mikey^ z wiadomych przyczyn)

Sprawy forumowe nie liczą sie z karami serwerowymi w związju z czym twoja kara jest zbędna odnośnie forum... Napisałem tutaj raptem jedno niekluczowe słowo w związku z czym nadal nie rozumiem za co zostałem ukarany permamentnie na forum... Ja rozumiem że słowa kluczowe są na serwerze karane karą mute no ale tutaj? NAPOMNE jedno słowo napisałem złe. Swoją drogą to nie tobie oceniać moje forumowe słowa...

Jedno słowo napisałem "Patologiczny" Nikt od 2020r nie karal mnie w ten sposób mimo że dałem wiele niewłaściwych słów odnośnie np banana... Ciekawe że Ty karasz za jedno niestosowne słowo.. Hmm... Zapewne nie stosujesz sie do regulaminu administracji w związku z czym też będę pisał skarge.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.