Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Fran3k - oskarżony przez wojtiTM

wojtiTM

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: wojtiTM
Data zdarzenia: 2024-09-22 23:35 - 23:46
Opis zdarzenia: Posiadałem domek gdzie stały zaparkowane moje trzy pojazdy. Przez to, że nie miałem czasu wchodzić na serwer domek mi wygasł. Jak mówi wasz taryfikator:
"
- Pojazd stojący na nieopłaconym domku - Do przechowywalni. "
Pojazd powinien trafić do przechowywalni jednak trafił on na parking policyjny.
Dowody: Można sprawdzić logi, że nikomu nie sprzedałem domku ani go nie zwolniłem, domek po prostu wygasł co oznacza, że pojazdy zostały na nieopłaconym domku.
https://imgur.com/a/pEar04E

Witam,

Otóż otrzymałem zgłoszenie od właścicela posesji, który poprosił o doholowanie z jego posesji wszystkie pojazdy na parking policyjny.

Odnosząc się do wypowiedzi osoby oskarżającej Pojazd stojący na nieopłaconym domku - do przechowalni tyczy się tego jeżeli podczas patrolu dróg napotkamy domek z zielonym oznaczeniem domku wtedy takie pojazdy przewozimy do przechowalni. Niestety w tym przypadku było inaczej. Nie dopilnowanie wynajmu posesji skutkuje w 30% zwiezieniu pojazdów na przechowalnie oraz w 70 % odholowaniu ich na zlecenie nowego właściciela posiadłości.

Niżej załączam zdjęcia wyżej wymienionych pojazdów należących do oskarżyciela.

(34444) Boxville

Spoiler

LJx3rKa.png

(21766) Stratum

Spoiler

iTphsJZ.png

(21042) Manana

Spoiler

Y9V4MzM.png

Własność Cieply_Dran

Spoiler

pQS8GJI.png

1805741917_BeznS!azwy.png.f660f53e3616ef314a9f9fddd647eaf4.png  

Witam ponownie, na wstępie chciałbym naprostować słowa @Fran3kmianowicie:

W dniu 29.09.2024 o 15:49, Fran3k napisał:

Nie dopilnowanie wynajmu posesji skutkuje w 30% zwiezieniu pojazdów na przechowalnie oraz w 70 % odholowaniu ich na zlecenie nowego właściciela posiadłości.

W naszej frakcji nie ma czegoś takiego jak % prawdopodobieństwa na odholowanie pojazdu natomiast jak napisał Fran3k pojazdy najczęściej trafiają na pp, czasami przechowywalnie według określonych zasad:

1. "- Pojazd stojący na nieopłaconym domku - Do przechowywalni. " ( dotyczy to domków z zielony blipem, czyli domkiem możliwym do kupna.)

2. ''Pojazd stojący na posesji prywatnej - 300$. ( dotyczy sytuacji w której, właściciel domku chce abyśmy odholowali nie jego pojazd z posesji która należy do niego) 

3. W przypadku gdy właściciel pojazdu poprosi nas o odholowanie pojazdów ze swojej posesji ALE wskaże na konkretne miejsce gdzie mamy je odholować np. przechowywalnia, w takim przypadku od każdej sztuki pojazdu kasuje 500$ zgodnie z punktem w taryfikatorze - Transport pojazdu w miejsce docelowe - 500$

Odnosząc się do sedna skargi, pojazd zostały odholowane poprawnie zgodnie z punktem  Pojazd stojący na posesji prywatnej - 300$.

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.