Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na PaiR

Kazafka

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kazafka

Nick oskarżonego: PaiR

Powód: Bycie nie fair co do gracza poprzez odebranie praw jazdy za taranowanie

Data zdarzenia: 28.01.2021

Dowody: *niestety, także nie mam żadnych dowodów, gdyż nie posiadam refleksu czarnej pantery, i zbyt szybko nie nacisnąłem klawisza "PRTSCRN"*

Opis sytuacji: Zaczęło się od tego, że mój szanowny kolega, @Maxeo11555 kupił nam po piwku. Kiedy jechaliśmy do San Fierro, zostaliśmy potrąceni przez jakiegoś gracza w Boxville. Zdenerwowałem się, czego skutkiem było nadmierne taranowanie naszego oponenta. Żałuję psucia sobie nerwów na tą osobę oraz że ją taranowałem. Wszystko by było oki, gdyby nie fakt, że odebrano mi prawa jazdy, a naszemu oponentowi - już nie.

Tak tylko dla informacji miłego Pana administratora @PaiR., osoba, która postanowiła ztaranować mojego kolege, to @Mate0sz.

15 minut temu, PaiR. napisał:

Brak dowodów, brak poinformowania, skarga za karę.

Zostawiam RCON.

Dobrze, następnym razem będę starał się nagrywać cały mój gameplay z serwera ProjectRPG z wyłączonym mikrofonem oraz wyciszonym Discordem. Skarga nie została napisana za karę, tylko dlatego, że moim zdaniem jest to niesprawiedliwe, że mi zostały odebrane prawa jazdy, a @Mate0sz'owi już nie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.