Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na gracza MarcinKonskaPyta

Sebus.

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 58511

Login: Sebus.

NIck oskarżonego: @MarcinKonskaPyta

Powód skargi: źle przelane pieniądze i brak chęci zwrotu ze strony oskarżonego

Data zdarzenia: 26.09.2024

Dowody: 

Opis Sytuacji: Wyglądało to tak że wraz z kolegą jezdziliśmy sobie po mapie i złapała nas policja kolega nie miał wystarczająco gotówki przy sobie więc uzgodniliśmy że ja mu przeleje a on mi poźniej odda pieniądze jednak pomyliłem ID i przesłałem pieniądze nie tej osobie co trzeba gdy poprosiłem o zwrot gracz nic nie odpisał i wyszedł z serwera.

Dowody na poinformowanie gracza  o skardze: image.png.aa6312cd01e524ae9726b0d857ab447e.png

mta-screen_2024-09-26_23-18-14.thumb.png.ea059b66683376f178acfccf2448786f.png

Ten wpis jest krzywdzący, nazwał bym to raczej brak checi do odzyskania pieniędzy lub bycie niesprawnym umyslo skoro nie potrafisz przepisać poprawnie trzech cyferek.

Wyszedłem z serwera ponieważ o tej porze zawsze wychodzę z kundlem na spacer na co mam świadków, kolegów (kundel nie umie mówić)

Po 10/20 minutach wróciłem na serwer, nie korzystam z bankomatu więc taka drobnizna mi umknęła a ty nie raczyłeś mi napisać.

Oddam ci pieniądze jeśli zadeklarujesz że powtórzysz szkole podstawową💀 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.