Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Themost

PonczeeeK

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Luxcus
Nick oskarżonego: @Themost
Powód skargi: Niesłuszne nadanie kary
Data zdarzenia: 26.09.2024
Dowody: Logi serwerowe
Opis sytuacji: A więc zaczęło się, że wbiłem na serwer i gracze pisali mi na chacie premium gratulacje za dostanie się do frakcji. Później zaczęliśmy pisać, o jakich bzdetach i napisałem o graczu @Guzik, że jak schodzi po schodach, to mu się brzuch trzęsie. Dodam, że gracza nie było nawet na serwerze oraz żyje z nim bardzo dobrze i nie mamy ze sobą problemu. Później zacząłem pisać z @Bebek i ktoś napisał o lustrze, to ja odpisałem, że jak Bebek patrzy w lustro, to widzi jedynie dinozaura. I to są prowokacje? Po 1. Guzika nie było na serwerze i po karze którą otrzymałem, rozmawiałem z nim i się jedynie z tego zaśmiał, bo dla niego to było zabawne. Po 2 z graczem Bebek również bardzo dobrze żyję na serwerze i nie mamy ze sobą konfliktu, więc po co miałbym go prowokować? Moim zdaniem w tej karze coś ewidentnie śmierdzi i kara moim zdaniem powinna być unieważniona, a ja powinienem zostać przywrócony do frakcji, z której zostałem skreślony przez takową karę.

Witam, z tej strony supporter Themost.

Pozwolę sobie wytłumaczyć moją decyzję. Słowa które napisałeś o graczach Guzik i Bebek nie były jedyne, jeżeli sobie przypomnisz, to pisałeś jeszcze inny tekst w stronę gracza, czyli nie była to jednorazowa sytuacja. Co prawda nie była to łatwa decyzja, lecz o podjęciu mojej decyzji zaważyła ściana twoich kar. Dodatkowo - wykonywałem tylko swoje obowiązki, nie jest usprawiedliwieniem to, że dostałeś się do frakcji, pisząc takie słowa na czacie globalnym świadomie złamałeś regulamin. W mojej ocenie takie wypowiedzi powinny zostać - jeżeli już - w wiadomościach prywatnych. Tyle ode mnie.

Chciałbym dodać, iż "prowokacje" Guzika nie były kierowane do niego, nie było go w tym momencie na serwerze, więc jakim prawem zostałem ukarany za to? A propo innego gracza? Nie przypominam sobie, żebym kogoś niby innego prowokował prócz tych których wymieniłem, opisałem wszystko wyżej.  Regulaminu nawet nie złamałem świadomie ponieważ jednego nie było na serwerze a drugi się z tego zaśmiał, o kolejnego gracza nie mam pojęcia o kim mówisz przytocz mi tą osobę. Owszem dostałem się do frakcji ale kara jak dla mnie i innych osób jest niesłuszna i oczywiście chcę wszystko wytłumaczyć mimo iż zostałem już skreślony z listy akademii.

Patrząc na całość sytuacji to nie widzę podstaw do nadania kary, która została nałożona na Oskarżającego. Podane treści były na pograniczu dobrego smaku, lecz nie zostały zgłoszone nawet przez żadną z wymienionych w nich osób. Do tego skalowanie kary było znacznie zawyżone. W tej sytuacji maksymalnym wymiarem kary był okres jednego dnia. Z racji że to pierwsza przyjęta skarga Supportera to upominam go tym razem, a karę zdejmuję i anuluje. Skargę przyjmuję.

Gracz zostanie również przywrócony do frakcji po uzgodnieniu warunków z liderem frakcji.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.