Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na TheStreetWear - oskarżony przez Spawacz.exe

Spawacz.exe

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: TheStreetWear
Data zdarzenia: 18.09 godzina 23 oraz 25.09 godzina 18 
Opis zdarzenia: To co na dwóch klipach, stoję blisko swojego samochodu oraz domku, po czym gracz TheStreetWear zabiera moje auto jako porzucone, które stoi 2 koła chodnik i 2 koła ulica. Na trzecim klipie nie stoję poprawnie lecz ciągle jestem obok swojego samochodu i układałem inne auta na swojej posesji i było to ewidentne utrudnianie i uprzykrzanie mi gry, niżeli poprawna praca SARA.
Dowody: 

1. 18.09 godz 23 https://imgur.com/akaNxPN

2. 25.09 godz 18 https://imgur.com/ZGGxFWT

3. 18.09 godz 23 https://imgur.com/OjaVyHh

Witam, Starszy Pracownik z SA Road Assistance! *kłania się*

Dobry wieczór. Skarga, jak dla mnie, jest bez sensu. Dałeś tylko klipy wycięte. Chciałbym zaznaczyć, że pisałem ci, czy zabierzesz Sandkinga 2 lub 3 razy. Upominałem, a miałeś to gdzieś. Poza tym, nie jest to styl polsko-amerykański. Potem celowo prowokowałeś, stawiając tam auto, gdy wiedziałeś, że tam jadę. Po raz kolejny nie widzę sensu pisania skargi. Dodatkowo, nie dodałeś screenów, że cię upomniałem, że masz zabrać to auto. Niech Wypowie się Zarząd San Andreas Road Assistance 

Ps. Jeśli będzie trzeba, to poniosę konsekwencje.

Twoje upomnienia nie mają sensu w przypadku gdy stoję prawidłowo, poza tym nie przypominam sobie zbytnio upomnień z twojej strony. Na każdym klipie jestem obok, widać jak dobiegałem do auta w celu zabrania go ale ty natarczywie mi je zabrałeś, na klipie 1 i 2 nie ma żadnych upomnień pisemnych ani słownych, w logach też ich nie będzie. więc trochę się gubisz w zeznaniach.

Nie prowokowałem Cię, stawałem tam bo takie mam prawo i stałem tam w konkretnym celu, bo jak sam widziałeś to układałem pojazdy na swojej posesji i zawsze byłem obok lub nawet w zabieranym pojeździe.

Dobrze by było gdybyś zachował ssy, bo zaraz minie równo 7dni od zdarzenia i brak screenów będzie świadczył w pełni o twojej winie co do czasu jak długo może stać pojazd jak i również po jakim czasie mi je zabierałes. Taka wskazówka.

Jeśli chodzi o ewentualny zwrot pieniędzy za pp to nie chce ich, chcę aby pracownik został ukarany wewnątrz frakcyjnie.

A więc, co do obu sytuacji z 18 września pojazd został odholowany prawidłowo, natomiast inaczej wygląda sytuacja z 25 września pojazd został odholowany nieprawidłowo z racji na to, iż kierujący znajdował się w pojeździe, @TheStreetWearna przyszłość pamiętaj, że nie można holować pojazdu gdy kierowca znajduje się w jego środku.

Podsumowując @TheStreetWearproszę Cię abyś oddał koszty holowania pojazdu dla gracza @Spawacz.exe, gdy transakcja zostanie proszę o poinformowanie mnie w skardze wraz z dowodem.

Skargę przyjmuje, pracownik został upomniany słownie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.