Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na: Gaga - KARANIE BEZ SENSU.

Altec

Rekomendowane odpowiedzi

Login: @SprytsBeng.
Nick oskarżonego: Nasza kochana @Gaga.
Powód skargi: Punkty bez sensu.
Data zdarzenia: Teraz. 23.09.2024, 19:22.
Dowody: Mój profil (10 punktów ostrzeżeń) + to:

Cytat

Twoja zawartość musi zostać zatwierdzona przez moderatora.

Ze względu na otrzymane ostrzeżenie ta zawartość pozostanie ukryta do momentu zatwierdzenia jej przez moderatora. To ograniczenie skończy się 25 Września 2024.

Opis sytuacji: Według mnie: @Gaga nałożyła na mnie karę bez sensu - za pewny post, w pewnym wątku, w dziale ''Motoryzacja''.
Od razu po wypowiedzi zostałem ukarany, gdzie zgłosiłem też owy wątek. Bo @Gaga weszła w trójkąt moderacyjny z 2-ma raportami ode mnie, ''złożynymi'' przez kilkanaście sekund za 2-wa wątki w owym dziale.
Zamiast się cieszyć, że administracji 24/7 pomagam na ProjectRPG - zarówno na serwerze, jak i forum (na forum najwięcej w pewnym ruchliwym dziale, gdzie 24/7 jest aktywny), to jakieś karanie mnie. Wymyślania jakieś karanie mnie o ''bzdurę''...
Ponoć złamałem 3 punkt w dziale ''Motoryzacja''.
Ale jak mam to rozumieć? To nie było żadne ''zainteresowanie się ogłoszeniem''. Tylko to był wątek/post bez wzoru u tego gracza. Napisane tylko JEDNYM ZDANIEM (bez kropki na końcu).
I nakierowałem co i jak.
I co? Zostaje ukarany karą: 10 punktów ostrzeżeń, trwające równo 14 dni, z kolejką moderacyjną na 1d i 23h. Za taką ''bzdurę''.
Jeszcze post szybko usunięty od razu, by nie było widać pomocy niesionej na tym serwerze...
Ręce opadają. Głowa ścina się na dół. W ogóle.
Jak mam się dostać na suppa, gdzie walczę z tym już 4-rty rok (od wakacji 2021), że takie akcję, w ogóle się dzieją do mnie - o tym serwerze, że takie akcję dzieją się na poniektórych serwerach - np. ProjectRPG?
Tej kary nie powinno być do jasnej cholery. NIE POWINNO! ! ! 
Ale to już @Banan99 szybko oceni.
Mam nadzieję, że skarga zostanie ''dobrze rozpatrzona''.
Serdecznie pozdrawiam: ''Zgruzowany'' Tobiasz. 

20 godzin temu, Gaga napisał:

§ 3
W wątku mogą się wypowiadać tylko: Autor wątku oraz osoby zainteresowane ogłoszeniem.

Myślę, że tyle wystarczy. Ciebie regulamin też obowiązuje tak samo jak każdego innego. 

Ale kochana ziomalko żeńska, to nie było żadne ''zainteresowanie ogłoszeniem''. Tylko porady napisane.
Bo post aka wątek, był bez wzoru napisany przez tego gracza - z jednym zdaniem, bez kropki na końcu.
Ja rozumiem, że te regulaminy na forum są ''bardzo ostre''.
Ale nie aż takie ''robienie ostrych regulaminów na forum ProjectRPG'', by karać o ''bzdury''.
Przykładem jestem ja i ta ''załosna kara''.
To ja Wam 24/7 pomagam z czym popadnie. Powiniście się cieszyć, że ja się znalazłem na Project'ieRPG'ie na przełomie wiosny-wakacji 2021 roku, bo pierw znalazłem się na forum, później na serwerze.
A nie takie coś (jakieś karanie/a).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.