Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na konzz

xzgrywson

Rekomendowane odpowiedzi

Login: pieniondze
Nick oskarżonego: konzz
Powód skargi:  Brak kompetencji , brak chęci pomocy innym mimo posiadanego stanowiska, dodawanie adnotacji mających na celu pouczenie kogoś bez pokrycia treści tej adnotacji , zamykanie propozycji innych graczy z powodu istniejących "podobnych propozycji" wysyłając link do swojej propozycji w której nie ma pokrycia z tą propozycją a nie do jakiejś w której faktycznie pokrywa się jej treść
Data zdarzenia: 28.01.2021
Dowody:  Dowody.pdf
Opis sytuacji: W dziale pomoc pojawił się temat dotyczący ograniczenia vmaxa do 220 km/h po założeniu zestawu driftowego 3. Pomijając powód zamknięcia, który według mnie jest słuszny do tematu została nadana adnotacja, w której konzz proponuje z zapoznaniem się z poradnikiem i opisami tunningów przed zamontowaniem. Wszystko byłoby w porządku, gdyby na forum został zamieszczony takowy poradnik z opisami tych tunningów, lecz on nie istnieje. Wysłałem wiadomość na chatboxie do konzza, by ten podał link do owego poradnika. Inny użytkownik podpiął się do mojego pytania. Jedyna odpowiedź ze strony supportera to "spoko". Brak pomocy i chęci zainteresowania się jakimkolwiek problemem gracza przeraża. W daliśmy się w dłuższą dyskusje w innej sprawie, lecz to za chwilę. Odpisałem, że odpowiedź "spoko" nie jest odpowiedzią na moje pytanie a konzz odpisał żebym sobie wszedł w archiwum i znalazł. Byłem w owym dziale i nie znalazłem nic związanego w tym temacie, dlatego właśnie napisałem, żeby mi wysłał link do takiego poradnika. Niestety go nie uzyskałem, bo po prostu nie istnieje. Dostałem jeszcze informację, bym udał się do okulisty, oraz że mam problem z przetwarzaniem informacji.

Kolejna sprawa tyczy się zamknięcia propozycji jednego z graczy, dotyczącej dodania nowych samochodów na serwer oraz nowego tuningu.  Supporter jako powód zamknięcia tematu napisał, że istnieją już propozycję, dotyczące dodania owcyh pojazdów oraz tuningu. Wysłał on przykładową propozycję. Oczywiście była to propozycja napisana przez niego, w której nie ma słowa o dodaniu wymienionych w zamkniętej propozycji pojazdów oraz nowego tuningu. Jego propozycja dotyczy stałych rotacji w salonie. Jedynie jest w niej wspomniane że nie ma wielu pojazdów na serwerze, lecz nie dotyczy ona dodania tych pojazdów (w dowodach podkreśliłem fragment jego propozycji, w którym jest to wspomniane)!!! . Podczas wyżej wspomnianej dyskusji spytałem czemu promuje on swoją propozycję, zamykając inne. Mógł wysłać link do przykładowej propozycji która pokrywa się z propozycją tego gracza ! Jedyną odpowiedź którą dostałem na to pytanie przytoczyłem już wyżej. 

Do pierwszego tematu odnioslem sie w drugiej bezpodstawnej skardze.

Co do oskarzen z dzialu propozycji:

§ 5
Zakazuje się powielania propozycji. Przed wstawieniem, sprawdź czy taka propozycja już nie istnieje.

258915004_Skjermbilde2021-01-28kl_15_47_12.png.d4a94b0521fb0aaaec75fb7ff49f75de.png

Nie mam obowiazku dawac ci dowodow na istnienie takich samych propozycji (Mimo wszystko zalaczylem link do jednej z propozycji), to twoj obowiazek sam sobie je znalezc. Najwazniejsze jest to ze JA wiem ze juz takie byly, oraz ze sprawdzilem czy takie byly przed zamknieciem tematu - a byly? No byly. Zegnam

Moja skarga nie dotyczy poprzedniej skargi. Nie szczególnie przyłożyłeś się do jej zrozumienia widzę, a piszesz że to ja mam problem z przetwarzaniem informacji. Skarga została napisana a propo twojej adnotacji, nie zamknięcia tego tematu. Dalej chce abyś wysłał mi link do takiego poradnika, w którym jest opis tych tuningów, bo przecież napisałeś, że polecasz się z nim zapoznać. Jesteś supporterem, posiedziałem chwilę aby ten poradnik znaleźć, lecz mi się nie udało. Dlatego napisałem do ciebie na chatboxie. Tam też nie raczyłeś mi pomóc, tylko zignorowałeś temat. 

Twoja rozmowa z innym graczem nie ma nic wspólnego z tym, że wysłałeś w tej propozycji link do swojej propozycji która nie wnosi nic w temacie, i nie NIE jest przykładem jednej z takich propozycji. Więc moje pytanie brzmi po co umieszczasz tam ten link, jeżeli nie masz obowiązku ich tam wysyłać. Nie pisałem skargi bo zamknąłeś ten temat. Nie twierdze że nie było podobnych propozycji, ale co to ma wspólnego do twojej propozycji którą wysłałeś jako przykładową?  Nie wiem, a o to tylko mam pretensje i uważam że kuje to w twoje kompetencje. 

Piszesz jeszcze, że admini źli tylko gracze są w porządku (na chatboxie), a oznacza to że admini są nietykalni czy co ? Jeżeli mam w czymś problem to pomóż mi go rozwiązać a nie olewasz temat.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.