Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Raxon_

PanFranciszek

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 6091
Login: merat
Nick oskarżonego: @Raxon_
Powód skargi: nie oddanie kasy 
Data zdarzenia: dzis 19:00-20:00 
Dowody: logi https://imgur.com/a/SYfQpJv 
Opis sytuacji: dzis o 19:00 dogadalem sie z nim ze doniesie mi reszte do 22:00 a piniendzy niema jak i jego na serwie 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Raxon_

wklejam za @wszechswiatek9 bo bana na forum ma 

W związku z tym, otrzymujesz czas do 24.09.2024, godz. 23:59 na przelanie 23.000$ na konto gracza @wszechswiatek9. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 6091.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

1 minutę temu, Mixsu napisał:

W związku z tym, otrzymujesz czas do 24.09.2024, godz. 23:59 na przelanie 23.000$ na konto gracza @PanFranciszek. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 53935.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

pomyliłeś osoby, ja wklejam za  @wszechswiatek9 bo ma bana na forum, jego uid 6091

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.