Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Kalkulator Tuningu

maciekjur.dw
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli szukasz profesjonalnego narzędzia do tuningu pojazdów na projectrpg, właśnie je znalazłeś! Mój kalkulator został stworzony z myślą o tych, którzy chcą mieć pełną kontrolę nad tuningiem swoich samochodów. Oto, dlaczego warto go wypróbować:

• Personalizacja tuningu tylko dla wybranego pojazdu – Wybierz swój pojazd, a kalkulator pokaże wyłącznie tuning, który rzeczywiście pasuje do tego modelu (oprócz opcji wizualnych).
  • Elastyczne ustawienia % tuningu – Samodzielnie zdecyduj, jaki procent chcesz zastosować na swoim pojeździe. Nie jesteś ograniczony stałymi wartościami!
  • Szybka wyszukiwarka wizualnych dodatków – Wprowadź ID elementu (np. spojlera), błyskawicznie znajdź i dodaj go do ceny auta.

Zobacz, jak intuicyjnie i efektywnie można obliczać swoje pojazdy! Sprawdź załączoną grafikę, która krok po kroku pokazuje, jak korzystać z kalkulatora. Przekonaj się, jak prosto jest obliczać samochody dokładnie do swoich potrzeb!

1073803572_kalkulatorobjasneinie2.thumb.png.fe06def73e3a67f0d71722c5cea14274.png

Sprawdź teraz: https://maciekjur352.github.io/kalkulator-rpg./

Wszelkie błędy proszę zgłaszać na Discord: maciekjur / kociolgrzewczy, Forum: @maciekjur.dw @KociolGrzewczy, lub w grze.

Kalkulator morze wyglądać różnie na różnych przeglądarkach.

made by. maciekjur / Kocioł Grzewczy

Edytowane przez teez.
  • Super 46
  • Haha 1
  • WOW! 1

Chciałbym pochwalić świetne wykonanie strony internetowej – jest nie tylko estetyczna, ale również bardzo intuicyjna. Doceniam, że zadbaliście o nowych graczy, ułatwiając im start, a jednocześnie stworzyliście przyjazne rozwiązania dla tych, którzy nie chcą poświęcać zbyt wiele czasu na obliczenia. To przemyślane podejście znacząco podnosi komfort korzystania z takiego kalkulatora.
10/10

• Super 2
  • Haha 1

Godzinę temu, Mila_Kunis napisał:

Do poprawy jedynie Cena Nitra z 50% na 100% i body powyżej 40lvl Rajdowca 100% Wartości . Tak to super Robota !

Możesz samemu wybrać % bo nitro V1 nie jest równe nitro V5, ale jeśli chodziło ci o wartości startowe, ustawiłem wszystkie na 50%, ponieważ ładniej wygląda.

• Super 1

2 godziny temu, oliwierbluza1 napisał:

Niby wygląd fajny ale nie do końca działa. 

Wpisuje praktycznie auto ft a i tak w większości kategorii wyskakuje okrągłe 0

Dziękuj za zwrócenie uwagi na taki istotny błąd, w moim kalkulatorze oczywiście został już poprawiony. Następnym razem proszę pisać priv, abym mógł szybciej reagować.

no generalnie słabo działa bo nawet nie moge wybrać modelu pojazdu, ale generalnie poradnik spoko i trzymam kciuki aby projekt leciał dalej bo zapowiada sie spk

dobra jednak to ja jestem imbecylem i nie wybrałem salonu zajebista stronka pozdro XD

Edytowane przez MLLC^Sociopath.
  • Super 1

11 godzin temu, KociolGrzewczy napisał:

Mógłbyś mi to lepiej wyjaśnić w wiadomości prywatnej? Wartość czystego sułtana normalnie wychodzi 350k.

no jak dajesz sułtana silnik itp i wyskakuje ze warty jest 50 k mozesz sobie sprawdzić 

obraz_2024-10-25_172422026.png

Edytowane przez zabijakaNs

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.