Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Temat wątku: Skarga na Themost

Grudzien

Rekomendowane odpowiedzi

Login: hsze
Nick oskarżonego: @Themost
Powód skargi: Zła ocena sytuacji, zbyt pochopne ostrzeżenie 
Data zdarzenia: 2024-09-19 17:38:54
Dowody: https://medal.tv/games/gta-sa/clips/iIctcdq030-91UQ84/d1337YqhiaOW?invite=cr-MSwzUFMsMTU3NTQzMTQ2LA
Opis sytuacji: Witam jak widać na klipie Zła ocena sytuacji gracz Barley123 z kolega zatrzymują się na drodze, po czym wychodzi wspomniany gracz Barley i prosi o 100$ ja próbując odjechać przejechałem Gracza chcąc pojechać dalej, lecz stanąłem w miejscu i nagle otrzymałem Warna za "Ogarnij jazdę". To gracz Barley123  powinien zostać ukarany warnem/kickiem za blokowanie drogi i przysłowiowe żulenie kasy od ludzi. 

Witam, z tej strony supporter Themost.

Zostałeś ostrzeżony, gdyż po prostu przejechałeś gracza, mogąc go bezproblemowo ominąć, abyś następnym razem uważał. Natomiast gracz, który stał na środku po chwili odjechał nie robiąc żadnego problemu, co spowodowało, że jego karanie byłoby bezsensowne.

Oczywiście, tylko, że sytuacja, w której ja się znalazłem po przeteleportowaniu się do radiowozu tego nie odzwierciedlała, gracz stanął przed Tobą, kiedy Ty się zatrzymałeś, co jest uchwycone na nagraniu. Sytuacja została przeze mnie potraktowana, jako sarkazm ze strony gracza, którego przejechałeś. Poza tym, nie widziałem tego, co robił przed moim teleportem, więc ukarałem za to, co widziałem. Tyle ode mnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.