Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na xtyre

oliwierbluza1

Rekomendowane odpowiedzi

UID: oliwierbluza1
Login: oliwierbluza1
Nick oskarżonego: @xtyre
Powód skargi: Aktualizacja skargi - https://projectrpg.pl/topic/114705-skarga-na-xtyre/ (pojawił się jeszcze 1 pojazd)
Data zdarzenia: 2 września
Dowody: https://imgur.com/a/mqL4MpP
Opis sytuacji: W poprzedniej skardze zapomniałem o 1 z pojazdów, o którego zniszczeń nie dało się zobaczyć poprzez panel. Rozpisuję poniesione koszty:

Euros (VUID:13778)
Koszt wymiany opony - $500
Koszt tankowania LPG - $118,05
Doliczka regulaminowa - 50%
Razem: $927

W panelu ostatnich kierowców pomiędzy mną a oskarżonym znajduje się jeszcze 1 gracz, który załączył nagrania potwierdzającą winę oskarżonego - https://www.youtube.com/watch?v=lTMky0YtH5M&ab_channel=sqty
Dowód na poinformowanie o skardze: @xtyre aczkolwiek z czego widzę, to oskarżony posiada aktywnego bana.

Teraz, oliwierbluza1 napisał:

2 linijka od końca wszystko wyjaśnia
Gdy wsiadł do pojazdu, to pokazywał on już 2 kropki LPG i miał pękniętą oponę

no ok ale wysylasz dowod w ktorym ja nie jestem kierowca ostatnim

2 minuty temu, xtyre napisał:

no ok ale wysylasz dowod w ktorym ja nie jestem kierowca ostatnim

jakos na tym klipie nie widac ze bylem ostatnim kierowca

Nie chce mi się tłumaczyć że ma on nagranie, w którym gdy wsiada to opona jest już pęknięta a gaz w większości zużyty. Jeśli nie potrafisz logicznie myśleć i czytać ze zrozumieniem to najzwyczajniej poczekamy na administratora

2 minuty temu, oliwierbluza1 napisał:

Nie chce mi się tłumaczyć że ma on nagranie, w którym gdy wsiada to opona jest już pęknięta a gaz w większości zużyty. Jeśli nie potrafisz logicznie myśleć i czytać ze zrozumieniem to najzwyczajniej poczekamy na administratora

ja nie umiem myslec pisze z psychiatryka lecza mnie juz od 3 lat, opone on przebil jak ruszal a za lpg moge zaplacic

na klipie nie widac jak opona jest przebita on ja przebil jak ruszal

2 minuty temu, xtyre napisał:

ja nie umiem myslec pisze z psychiatryka lecza mnie juz od 3 lat, opone on przebil jak ruszal a za lpg moge zaplacic

Jeśli rzeczywiście przebiły on oponę ruszając z miejsca, to pojawiły się charakterystyczny towarzyszący temu dźwięk, którego nie było, co oznacza, że opona była przebita już wcześniej

@xtyre na dowodach jasno widać, iż gracz wsiada już do zniszczonego pojazdu. Zgodnie z tym jesteś zobowiązany do pokrycia szkód tj. $927, które przelewasz poprzez bank w Los Santos na UID 70532. Otrzymujesz na to 48h.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.