Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mietek_Zul.

Vajtekk.vnd

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 82271
Login: Vajtekk.vnd
Nick oskarżonego: @Mietek_Zul
Powód skargi: Podrabianie logów na discordzie serwerowym,  wysyłanie nie prawdziwej wiadomości.
Data zdarzenia: 18.09.2024, 14:47 
Dowody: https://imgur.com/a/amlkAUt (cenzure nałożyłem ja)
Opis sytuacji: Gracz wysłał podrobionego screena, na którym widać jak pisze niecenzuralnie w stronę innego gracza. Gracz zaprzecza, że to jest podrobiona wiadomość. Gołym okiem widać, że to nie jest ani czcionka, ani kolor wiadomości na discordzie. A i tak swoją drogą - 
✖ Gracz, któremu próbujesz wysłać wiadomość ma zablokowane PM. Powód: Vajtek Hejt Invalida .
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: @Mietek_Zul 

Witaj Vajtek po 1 masz racje że ustawiłem se pm takie to fakt 😄 lecz mogleś mnie poinformować na pw dc lub na forum w wiadomości prywatnej że piszesz skarge ale pomijając to już obalając mit "zdjęcie" które wysłałem jest jednak faktem ponieważ motyw jak widzisz jest od rangi server booster a że kiedyś gdzieś wysłałeś na jakimś dc to mnie to nie obchodzi ¯\_(ツ)_/¯. Pozdrawiam i życzę miłego dnia 🙂 

10 minut temu, Mietek_Zul napisał:

"zdjęcie" które wysłałem jest jednak faktem ponieważ motyw jak widzisz jest od rangi server booster a że kiedyś gdzieś wysłałeś na jakimś dc to mnie to nie obchodzi

Oryginalny screen to: (klik) 🙂 . Zgadza się godzina, jak i kolorowe pixele do okoła wiadomości 😉. W dalszym ciągu gołym okiem widać, że to nie jest czcionka ani kolor wiadomości na discordzie. 

Cytat

że kiedyś gdzieś wysłałeś na jakimś dc 

1:1 kolor nicku taki jak na discordzie serwerowym? Nieźle xD

1 minutę temu, Vajtekk.vnd napisał:

Oryginalny screen to jest ten gif (klik) 🙂 . Zgadza się godzina, jak i kolorowe pixele do okoła wiadomości 😉. W dalszym ciągu gołym okiem widać, że to nie jest czcionka ani kolor wiadomości na discordzie. 

1:1 kolor nicku taki jak na discordzie serwerowym? Nieźle xD

te zdjęcie latało po dsc od 2 tygodni na grupkach wiec to na tyle co mam do napisania 🙂 

Proszę o niewysyłanie więcej tego typu screenów @Mietek_Zul a zarazem ostrzegam, że następne takie sytuacje w przyszłości poskutkują kara na discordzie. Dodatkowo zastanowiłbym się na drugi raz, czy taki powód pmoff jest odpowiedni.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.