Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na członka frakcji - Klaudinho7

UncleWlad

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: UncleWlad
Nick oskarżonego: Klaudinho7
Powód: Nie zjawienie się po kilenta po przyjęciu zgłoszenia.
Dowody: ss (https://imgur.com/a/B75MtW1)
Opis sytuacji: Ogółem to po wejściu na serwer, zamówiłem taksówkę po czym w ciągu 5s przyjął ją taksówkarz Klaudinho7 także oczekiwałem na niego wypatrując na mapie SATC. Po około 10min napisałem mu pw czy długo mu to zejdzie z dojazdem, nie dostałem odpowiedzi, więc postanowiłem napisać skargę, może to go zmotywuje do odpowiedzialnej pracy na służbie SATC. Pracownik nawet jakby odrzucił zgłoszenie mógłby chociaż napisać pm z tak ową informacją, jednak takowej nie dostałem. (czekam juz 15min)

Witam.

Twoje pierwsze zlecenie przyjąłem ja aczkolwiek totalnie się pomyliłem. Biorąc zgłoszenie i patrząc na lokalizacje byłem pewny że jesteś przy kopalni (odrzucilem zgloszenie gdy zobaczylem ze jesteś przy salonie samochodów,bo od razu pomyslalem ze sie ruszasz).Mój błąd również bo nie zobaczyłem wiadomości prywatnej od ciebie na serwerze, natomiast później wezwałeś kolejny raz taxi i to przyjąłem i zawiozłem cię w wskazane miejsce.

Przepraszam za zaistniałą sytuację jeśli w jakiś sposób cię to uraziło. Więcej taka sytuacja się nie powtórzy.

Rozumiem wytłumaczenie pracownika, niestety powinieneś się upewnić przed anulowaniem zlecenia tym bardziej, że gracz sam się dopytywał czy po niego jedziesz. Na przyszłość staraj się nie dopuszczać do takich sytuacji.

Pracownik zostanie ukarany wewnętrznie.

Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.