Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na zoomek

aveyokej

Rekomendowane odpowiedzi

UID: <57362)>
Login: <belwed>
Nick oskarżonego: <zoomek>
Powód skargi: <Flake oraz poniesienie strat>
Data zdarzenia: <13.09.2024>
Dowody: https://imgur.com/a/2K96w2V  (brak innych dowod z powodu takiego ze myslalem ze transakcja przebiegnie normalnie wiec nie dokumentowalem zdarzenia)>
Opis sytuacji: <zoomek gracz z ktoremu mialem sprzedac moj pojazd, zaczal do mnie pisac na discordzie czy sprzedam mu taniej samochod odpisalem ze moge zejsc z ceny itp. Na nastepny dzien kolejny raz napisal czy nie chce sprzedac tez taniej auta odpisalem ze nie, zaproponowal wiec zebym zdemontowal zestaw uliczny w pojedzie i wtedy go kupi (dowod numer 3) zainteresowal mnie temat poniewaz chcialem sprzedac pojazd. Poinformowalem go o tym ze okej mozemy tak zrobic pojechalem zdemontowalem Zestaw Uliczny, po czym napisalem zeby podjechal do Urzedu w LV na co przystal i przyjechal, po wejsciu do srodka urzedu stwierdzil ze jednak mu oferta nie odpowiada ze znalazl lepsza, po czym zaproponowal 2.5k$. W tamtym czasie napisalem ze jezeli nie dojdzie do wymiany zostanie zgloszone to do administracji i zapewne bedzie musial mi zwrocic pieniadze lub otrzyma bana za time wasting, zaczal pisac ze go szantazuje i zebym zawołał admina co zrobilem, niestety nie pamietam kto to był powiedzial mi zebym napisal na niego skarge co własnie robie ( a co do niego lepszej oferty ktora rzekomo otrzymal, siedzi na lawce przed urzedem LV i czeka zebym napisal skarge... co pokazuje tylko to ze lubi marnowac czas jak i swoj tak i moj ) 
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: < https://imgur.com/a/TuKp4gf >

Witam, po pierwsze, jakie poniesienie strat?

Normalnie chciałem kupic od ciebie samochód, bo ciągle miałem taki zamiar. Gdy jechalem do ciebie pod urzad zeby zakupic od ciebie fortune, wjechalem na gielde i zauwazylem lepsza fortune. Zaproponowalem ci 2,5k za fatyge i za stracony czas. "a wiec tak albo dobijamy deala albo dostajesz bana za timewasting" czy to szantaz czy nie, to zostawiam wam jak to rozumiecie..  "( a co do niego lepszej oferty ktora rzekomo otrzymal, siedzi na lawce przed urzedem LV i czeka zebym napisal skarge... co pokazuje tylko to ze lubi marnowac czas jak i swoj tak i moj )" nie otrzymalem oferty, tylko zauwazylem ja na gieldzie, w jaki sposob marnuje swoj czas, czekajac na twoja skarge, aby odniesc sie do niej?

A na koniec "Gracz zobowiązany jest do podejmowania decyzji na własną odpowiedzialność w kwestii przeprowadzania transakcji z graczem".

Nie mniej jednak, doszło między Wami do zawarcia umowy, w której zobowiązałeś się kupić pojazd od gracza po zdemontowaniu zestawu. Gracz na Twojej zmianie decyzji, w bardzo krótkim okresie czasu jest stratny, a to jesteś zobowiązany mu zwrócić (tj. koszta przywrócenia pojazdu do stanu sprzed zdemontowaniem.)

Nie mniej jednak, jako, iż pojazd poszedł dalej w obieg, nie jesteśmy w stanie tego zrobić. Więc...
Jako, iż gracz otrzymuje 50% zwrotu ceny montażu, jesteś zobowiązany do zwrócenia graczowi drugich 50% tj. 25.000$. Z tego co widzę, posiadasz taką kwotę na koncie.

Zatem: Proszę o przelanie 25.000$ na konto gracza @aveyokej w przeciągu 48h od pojawienia się tej odpowiedzi. Przelewu dokonujesz poprzez bank w Los Santos na UID 57362.

Jak to zrobisz, poinformuj mnie o tym za pośrednictwem tej skargi.

@se1cento

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.