Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Fran3k- oskarżony przez sebix936

sebix936

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika:Fran3k
Data zdarzenia: 11.09.2024
Opis zdarzenia: witam  mam wykupione all domki obok grzybiarza  i mam cały teren dla siebie a  wasz pracownik m i zabrał mi 5 pojazdów z terenu prywatnego   
Dowody: 
image.png.3602239c2ade1b3993dcf81f88fcdc20.pngimage.png.84ec76eb9676c4efd2202e0e0fa0a6c6.png  image.png.a37057f4e1dde77ed28adb28dcc36780.png tu mam te domki i mam all 

Uszanowanie, Operator Fran3k S.A. Road Assistance

Na wstępie chciałbym poinformować iż wszystkie wyżej wymienione pojazdy zostały odholowane zgodnie z zasadami CZF - Granice prywatnych posesji.

Otóż aby szystko było wmiarę do zrozumienia po dłuższych rozmowach z członkiem CZF doszliśmy do wniosku iż pojazdy, które zostąły odholowane stały niezgodnie z ich przeznaczeniem.

Przytaczając się do własności terenu co prawda wszystkie domki ID 786, 787, 788, 789, 790 i 791 należały do obywatela sebix936 lecz w tym przypadku nawet jeżeli się ma wszystkie domki należy parkować pojazdu jak jest to oznaczone czerwoną obramówką bądź opisem posesji. W tym przypadku miejscem parkingowym pod domkami są wyłącznie miejsca parkingowe wyznaczone żółtymi liniami pomiędzy które należy zaparkować pojazd.

W twoim przypadku było inaczej Picador stał na terenie piaszczystym, Sanchez chodniku a reszta pojazdów w poprzek parkingu.

Spoiler

Y7QwRU5.png

Spoiler

jtFMD6a.png

Spoiler

qjuTyRQ.png

Spoiler

TDXwctI.png

Spoiler

s2NxwE7.png

Podczas rozmowy z CZF i przekazaniu zdjęć dotyczących problemu czy można odholować takie pojazdy czy też nie otrzymałem odpowiedź: Jest to informacja dotycząca parkowania na miejscach parkingowych, więc można odholować. Zdjęcia jakie otrzymał członek z którym była rozmowa to w jakiej pozycji stoją pojazdy oraz (spoiler) więc wszystkie te pojazdy zostały skierowane na parking policyjny z odpowiednimi do tego powodami.

Spoiler

PghTQXa.png

Sam powinienieś dobrze o tym wiedzieć gdyż byłeś w owej frakcji i wiem że też z tamtąd odholowywałeś pojazdy.

Dodatkowo przypomnę iż jeżeli gracz nie ma świadomości w jaki sposów może parkować pod swoim domkiem może skorzystać z Forum przejść w dział Frakcje następnie Centrum Zarządzania Frakcjami, po czym otworzyć Granice prywatnych posesji i widzi czy teren domku jest oznaczony czy też ma opis jak i gdzie można parkować.

Jeżeli zarząd frakcji będzie chciał wgląd do rozmowy aby potwierdzić iż nie oszukuję z rozmową CZF wtedy osobie prowadzącej skargę to udostępnię.

Z mojej strony to wszystko resztę zostawiam do Zarządu.

Witam, Główny Inżynier Braian11 z Głównego Zarządu S.A. Road Assistance.

Pojazdy zostały odholowane prawidłowo na podstawie informacji i zasad zawartych w granicach prywatnych posesji w dziale Centrum zarządzania frakcjami oraz zgodnie z taryfikatorem frakcji

- Pojazdy: Picador (VUID: 5821) i Sanchez (VUID: 27644) były pozostawione całkowicie poza terenem wyznaczonym do parkowania przez CZF (Poza miejscami parkingowymi), co z góry kwalifikuje je jako pojazdy porzucone. 

- Pojazdy: Huntley (VUID: 3114), Fortune (VUID: 3387) oraz Burrito (VUID: 4040) zostały odholowane (Z powodem: Nieprawidłowo zaparkowany) ze względu na pozostawienie ich poza obrysem miejsc parkingowych (przekraczają linie wyznaczające miejsca parkingowe).
Informacja zawarta w granicach prywatnych posesji - "Pojazdy parkujemy na miejscach parkingowych" z góry określa, że pojazdy muszą być zaparkowane w liniach wyznaczających miejsce parkingowe. 

Jeśli posiadasz jakieś zastrzeżenia co do granic twoich posesji, możesz zgłosić to do Centrum Zarządzania Frakcjami, ze strony pracownika frakcji wszystko było zgodnie z panującymi zasadami na serwerze. 

Skarga została omówiona z członkiem Centrum Zarządzania Frakcjami, które odpowiedzialne jest za wyznaczanie granic posesji prywatnych. 

Skargę odrzucam.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.