Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Mirek*Blacharz - oskarżony przez Janek_od_Firanek

Janek_od_Firanek

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: Mirek*Blacharz
Data zdarzenia: 05,09,2024
Opis zdarzenia: Poprosiłem pracownika SARA o to aby zrobił przegląd dla pojazdu którym poruszałem się wraz z kolegą, jeździliśmy za nim jakiś czas i mówiliśmy, że mamy problem z samochodem i przydałoby się go ogarnąć, po dotarciu za nim na baze SARA poprosiłem go o przegląd, pracownik najwyraźniej zgodził się ponieważ odpisał, że zaraz przyjdzie więc ustawiliśmy się pojazdem przed bramą wjazdową na stację kontroli. Pochwili zauważyłem, że pracownik bierze sobie inny pojazd po czym odjeżdża i zostawia nas bez przeglądu który zadeklarował się zrobić, po napisaniu do niego, że zaczął palić frana, że on nic takiego nie pisał. Dodam jeszcze, że pracownik mi groził czymś w stylu klip za klip ale nie wiem o co chodzi. Krótko mówią zostaliśmy zrobieni w przysłowiowego konia co równia się z brakiem profesjonalizmu ze strony pracownika owej frakcji.
Dowody: 75) Janek_od_Firanek: my na przegląd
(124) Mirek*Blacharz: git
 (124) Mirek*Blacharz: zaro przyjdę
`>> [124] Mirek*Blacharz: miales przeglad zrobić
<< [124] Mirek*Blacharz: gdzie tak napisałem
<< [124] Mirek*Blacharz: juz wam sie nie chce ?
>> [124] Mirek*Blacharz: (124) Mirek*Blacharz: zaro przyjdę
>> [124] Mirek*Blacharz: byla rozmowa o przegladzie
>> [124] Mirek*Blacharz: powiedziales ze zaraz przyjdziesz
<< [124] Mirek*Blacharz: no
<< [124] Mirek*Blacharz: i ?`

https://imgur.com/a/S7i4QAw

14 minut temu, Mirek*Blacharz napisał:

Hejka, nie wspominałem akurat nigdzie że zrobie przegląd, nawet jesli bym tak napisal to i tak bym ci go nie mogl zrobic z powodu braku odpowiednich uprawnien. Słowo "zaro przyjde" nie oznacza w żadnym stopniu tego ze zrobie jakis przeglad.

Krótko mówiąc wprowadziłeś celowo nas w błąd ponieważ zabrzmiało to jakbyś miał przyjść i zrobić, zamiast po prostu odpowiedzieć, że nie zrobisz przeglądu. W ten oto sposób pokazałeś swój profesjonalizm w "zawodzie frakcyjnym" który wykonujesz. Po napisaniu wiadmości prywatnej do ciebie brzmiącej następująco...
Okazałeś po raz drugi brak profesjonalizmu oraz szacunku wobec graczy którzy potrzebują pomocy a nie zapominajmy, że owa fracja w jakimś stopniu jest od pomagania graczom.
Olałeś nas jak się tylko dało i pojechałeś, nie dostaliśmy informacji od ciebie, że nie zrobisz nam przeglądu. Wsiadłeś i odjechałeś, średnie zachowanie nie uważasz?

Spoiler

Krótko mówiąc wprowadziłeś celowo nas w błąd ponieważ zabrzmiało to jakbyś miał przyjść i zrobić, zamiast po prostu odpowiedzieć, że nie zrobisz przeglądu.

Eh.. Może i masz rację że powinien napisać inaczej, cóż poradzę że nie napisałem w sposób bardziej logiczny i tłumaczący że nie mogę ci zrobić przeglądu. 

15 godzin temu, Mirek*Blacharz napisał:

cóż poradzę że nie napisałem w sposób bardziej logiczny i tłumaczący że nie mogę ci zrobić przeglądu.

A czy uważasz, że to w jaki sposób odpisałeś było w jakims stopniu logiczne i powinienem się domyślić, ze nie zrobisz nam przeglądu? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.