Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

✔️ zrealizowana Skarga na Supportera vertii

Grudzien

Rekomendowane odpowiedzi

Login: hsze
Nick oskarżonego: @vertii
Powód skargi: zbyt pochopne nadanie kary (Prowokacje)
Data zdarzenia: 4 Września 2024 18:49
Dowody: Logi 

Opis sytuacji: Witam odbywał się pościg po sf gdy się zakończył koło supportera vertii przejechałem razem z kolega pisząc cytuje: eh poćwiczcie 
1 nie jest to prowokacja 2 mój kolega pisząc z vertii o to czemu nadał mi kare odpisał 
<< [63] vertii: no coz << [63] vertii: nie spodobalo mi sie to | oraz << [63] vertii: A no mógłby dostać te ostrzeżenie, ale mi się to niezbyt spodobało 🙂
dodam iż jest to moja 1 kara i nie popełniałem żadnych innych wykroczeń bardzo proszę o werdykt Adm. RCON 
Pozdrawiam miłego dnia 

Witam.
Karę otrzymałeś oczywiście dokładnie za tą wiadomość, którą "zacytowałeś" wyżej. Poniżej przedstawię ją jeszcze w spoilerze.

Spoiler

2024-09-04 18:49:28 wyjsvieeh "pocwiczcie"

Również jak wspomniałeś wyżej - odbywał się pościg w San Fierro. Karę otrzymałeś, gdyż była to zwykła prowokacja kierowana w stronę funkcjonariuszy SAPD podczas pościgu. Spoglądając na sytuację kara według mojego zdania została nadana prawidłowo. Poza tym nie mamy obowiązku stosowania ostrzeżeń - kara może zostać nadana od razu bez wcześniejszego ostrzeżenia.

Kara, która została nadana była zdecydowanie zbyt ostra jak na gracza z całkowicie pustą historią kar. W tym przypadku należało nadać warna na co słusznie zwrócił uwagę Administrator @teez. w wiadomości prywatnej do Supportera (Bardzo duża pochwała dla Administratora za panowanie nad młodszymi stażem kolegami i odwagą, aby zwrócić uwagę na popełniane przez nich błędy). W tym przypadku byłbym w stanie zastosować ostrzeżenie i upomnieć Supportera, jednak jego postawa i otwarte przyznanie przed Administratorem, że ukaranie gracza spowodowane było faktem przeszkadzania jemu samemu w rozgrywce i nadanie tej kary parafrazując - było zaszczytem, sprawia że nie mogę zaprzestać na takiej karze. W związku z powyższym faktem faworyzowania graczy, Supporter zostaje ukarany zawieszeniem na okres 3 dni. Skargę przyjmuję.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.