Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na Kuba*

jabloneq

Rekomendowane odpowiedzi

UID: 59063
Login: jabloneq
Nick oskarżonego: Kuba*
Powód skargi: Prowokacja, i nadużywanie mocy do zgłaszania
Data zdarzenia: 27.08.2024
Dowody: image.png?ex=66cf5e6a&is=66ce0cea&hm=e679f6015fcc63b08e52ba5abde6216492376c10366d040bfde735e045788db1&=
Opis sytuacji: Jeździłem sobie po mieście San Fierro i zagadał do mnie Kuba*, odrazu stwierdziłem że jest handlarzem który na celu ma zakupienie mojego motoru  po zaniżonej cenie, i nie miałem zamiaru ani ochoty się z nim użerać, jednak on na moją wiadomość odpowiedział prowokacją śmiejąc się ze mnie i nazywając mnie cj. Zostałem celowo sprowokowany do agresywnej odpowiedzi którą natychmiast zgłosił do supportera.
Dowód na poinformowanie gracza o skardze: image.thumb.png.1a3d0c672d52112620c5161698b494ef.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.