Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

Project News - Wywiad z Firefighter II Sebix79_Game

Majfek

Rekomendowane odpowiedzi

pI23STx.png.3ba9e321be80fc909f7c89ec033551ae.png

mSu4qkK.png

Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Junior Pressman @Majfek.exe z Redakcji Prasowej Project News. Dziś przychodzę do Was z wywiadem z członkiem  frakcji SAFD Firefighter II @Sebix79_Game. Dowiemy się pokrótce, jak wygląda służba SAFD i dlaczego warto wybrać tę frakcję! Miłego czytania!

LKZ38Vt.png

M: @Majfek.exe | S: @Sebix79_Game

M: Hej, z tej Junior Pressman @Majfek.exez Redakcji Project News, może chciałbyś udzielić mi wywiadu?
S: Witam, z tej strony pracownik Fire Department, Firefighter II Sebix79_Game, z chęcią udzielę Ci wywiadu.

M: Może nam coś opowiesz o sobie?
S: Oczywiście. Mam na imię Sebastian i mam 16 lat. Moim hobby jest piłka nożna, często w nią gra w wolnym czasie interesuje się też nią z punktu oglądania różnych meczów drużyn. Gram w różne gry, lecz główną moją grą jest MTA, gram od około roku jestem dość świeżym graczem, lecz mimo tak krótkiego stażu znam bardzo dobrze mapę. Poza grą w piłkę nożną lubię pograć w kosza z kolegami. Rzecz, która jest nieodłączna od mojego życia, to muzyka, lubię ją słuchać, kiedyś próbowałem tworzyć własną, lecz nic za dobrego z tego nie wyszło.

M: W co grasz poza MTA? Trenujesz coś?
S: Ogólnie gram na razie w MTA, ponieważ chcę się skupić na frakcji. Poza grą-tak ćwiczę w swoim klubie w mieście i bardzo dobrze mi idzie. Na serwerze mam jakoś 330h. Nie dużo zdobyłem, ponieważ zdobyłem maksymalnie 300 tysięcy majątku, lecz wolę się rozwijać we frakcji niż patrzeć na swój majątek.

M: Jesteś we frakcji SAFD, dlaczego akurat ta frakcja?
S:
Uważam, że frakcja SAFD pasuje do mnie, ponieważ zawsze chciałem zobaczyć, jak to jest i chciałem się właśnie w tej frakcji rozwijać.

cn7nzhh.thumb.png.21b11b00de1e70a6aec94efd7d3f21c5.png
M: Co należy do twoich obowiązków jako pracownik frakcji SAFD?
S:
Do moich obowiązków we frakcji SAFD jako pierwsze obowiązuje dobry pokaz frakcji, żeby dobrze zewnątrz, jak i wewnątrz owa frakcja wyglądała. Po drugie, tak jak w innych frakcjach obowiązuje mnie, żebym się pokazywał na służbie i pokazywał właśnie ten poziom, jaki mamy.

M: W jakich frakcjach jeszcze byłeś i jak je wspominasz?
S: Byłem tylko w dwóch frakcjach, takich jak SAFD, oraz SAMD. Swoją przygodę jako akademik SAMD wspominam bardzo dobrze, dobry zarząd, jak i szkoleniowcy, którzy też dobrze potrafią przyswoić daną wiedzę.

M: Jesteś w jakimś biznesie?
S: Obecnie nie jestem w żadnym biznesie. Planuje dołączyć w niedalekiej przyszłości do Project News, ponieważ podoba mi się ten biznes i zawsze chciałem komuś udzielać wywiadu.

M: Zmieniłbyś coś na serwerze? Jeśli tak to co?
S: Uważam, że nic bym nie zmienił, ponieważ serwer mi się podoba technicznie i wizualnie.

M: Może chcesz coś dodać lub pozdrowić kogoś?
S: Ogólnie to pozdrawiam cały serwer Kopalnia PRPG, jak i cały zarząd frakcji SAFD. @WiksaPiksa @sirkosu1 @Reiji_Sakamaki @HymelJadwiga

M: Dziękuję Ci pięknie za udzielenie wywiadu!
S: Dziękuję za możliwość udzielenia wywiadu!

XGwBbve.png

Dziękuję za przeczytanie! Mam nadzieję, że był to interesujący wywiad!

8eybfgF.png

Dla Redakcji Prasowej Project News

majfek.png?ex=66d21701&is=66d0c581&hm=de5a2c0ef0ba14bd1695e0ff458395ac098145fcd786747a168ef6e10a8ea267&rtNDgik.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.