Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

❌ skarga odrzucona Skarga na TheStreetWear - oskarżony przez Wyder_e36

Wyder_e36

Rekomendowane odpowiedzi

Nick pracownika: TheStreatWear
Data zdarzenia: 19.08.2024
Opis zdarzenia: Pomagałem przy nagrywkach dla Project News  moim zadaniem było załatwić paczke z dm'a gdy wyszedłem z auta poszukać paczki zobaczyłem ze odrazu podjechał i załadował mi auto na lawete po napisaniu wiadomosci do gracza jaka sytuacja występuje on miał to gdzieś
Dowody:  logi 19.08.2024 godzina około 21:00-21:10

Witam, Adept TheStreetWear z SA Road Assistance!

Podjechałem, zobaczyłem auto pod DM porzucone, to wziąłem. Nie wiedziałem, czy to do nagrywek, bo, przepraszam bardzo, ale jak znajdę porzucone auto, to nie będę pisał PM, czy ono jest do nagrywek. Z mojej strony skarga jest bez sensu. Moim zdaniem, nie musiałem oddawać auta – auto porzucone i tyle. Dwa: jeśli by do mnie napisał ktoś z Project News, to bym zostawił, skąd miałem wiedzieć, czy mnie nie oszukasz, żeby zabrać auto. Jeśli będę musiał ponieść koszty wyciągnięcia z PP, to poniosę. To tyle ode mnie. Niech wypowie się Zarząd San Andreas Road Assistance. Ps. Życzę miłego wieczorku

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.