Skocz do zawartości
Aby otrzymać pełny dostęp do forum zarejestruj się, a następnie zsynchronizuj swoje konto z kontem w grze.

[Model] Sultan 3.0 TFSI

Whitee

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, po przerwie od modelowania (prawie połtora roku) myśle że mogę sobie co nie co porobić, pogrzebać w modelach. Starałem się odwzorować silnik od AUDI S5 B8.5 3.0 TFSI V6, niekoniecznie wyszła mi obudowa ale no próbowałem  :D

9i8hrMJ.png

QldtVwe.png

MOHtxOG.png

image.png.c85ca4a209bc01c550e0c330bcdcf462.png (U góry to szyberdach)

NZRS3M6.png

OFtmIOX.png

2 godziny temu, shvky napisał:

ile ceramizerów trzeba wlewac na 1000km do tego 3.0 tfsi zeby nie bral oleju?

Nie wiem bo nie mam 3.0 dopiero za rok sie przekonam. Problem w 2.0 polegał na tym że nie pilnowano interwałów wymiany oleju co 10k km. 

1 minutę temu, Whitee napisał:

Nie wiem bo nie mam 3.0 dopiero za rok sie przekonam. Problem w 2.0 polegał na tym że nie pilnowano interwałów wymiany oleju co 10k km. 

XDDD, wgl jaki jest sens wsadzania 3.0 tfsi od wieśwagena do sultana który jest wzorowany na Imprezie WRX 1 który miał 2.5  boxera?

7 minut temu, shvky napisał:

XDDD, wgl jaki jest sens wsadzania 3.0 tfsi od wieśwagena do sultana który jest wzorowany na Imprezie WRX 1 który miał 2.5  boxera?

Nie intersuje mnie za bardzo na czym był wzorowany sultan XD mógł być nawet na e gruzie 46. To co mi sie podobało to wsadziłem więc w czym problem? Przy modelowaniu sultana wzorowałem sie tylko swoją kreatywnością i silnikiem VAG XD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Siema! Jako, że odwiedziłeś/aś naszą stronę jesteśmy zmuszeni poinformować Ciebie o tym jak wykorzystujemy i przetwarzamy Twoje dane osobowe. Prosimy Ciebie o zapoznanie się z tym linkiem: Polityka prywatności. Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.